Foto: MN Press
KK Partizan

Problemi u nevreme za ekipu Partizana. Sve je duži spisak povređenih košarkaša u taboru crno-belih zbog čega je otkazan drugi prijateljski meč sa timom Borca iz Čačka.

Kako nezvanično saznaje Mozzart Sport, beogradski tim trenutno na raspolaganju ima svega sedam košarkaša, pa su u stručnom štabu fokusirani na što brže osposobljavanje ostalih, kako ne bi bilo poteškoća na početku plej-ofa Košarkaške lige Srbije protiv ekipe Mladosti iz Zemuna.

Od ranije su povređeni Markus Pejdž, Ognjen Jaramaz i Rašon Tomas, a na startu meča protiv Borca pre dva dana, koji je Partizan izugbio, povredio se i Erik Mika. Na tom susretu je ozleđen i Vil Mozli, dok je i mladi Đorđije Jovanović doživeo peh na treningu i pretrpeo je prelom prsta na šaci.

U međuvremenu, klub je na probu doveo Aleksu Stepanovića iz užičke Slobode. Ovaj talentovani košarkaš rodom iz Niša verovatno će nastupiti u predstojećem plej-ofu protiv Zemunaca, a ne bi bilo čudno da dobije i neku veću ulogu u slučaju da ostali ne budu mogli da se oporave do početka plej-ofa.

Ako budu pobedili Mladost u četvrtfinalu, u narednoj fazi dočekaće ih bolji iz okršaja između Mege i Vojvodine. Na drugoj strani žreba gledaćemo okršaje Zvezde i Zlatibora, odnosno Borca i FMP-a.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here