Probudite u njoj nezasitu tigricu

0

 Možete da naučite kako da probudite tigricu u vašoj partnerki
 

Za razliku od muškaraca kod kojih do seksualnog uzbuđenja može doći u svega nekoliko trenutaka, ženama za to treba nešto više vremena. Muškarci koji znaju da izazovu vrhunsko uzbuđenje kod žena iskusili su odlična seksualna druženja. Sa ženama samo treba znati, a ako do sada niste toliko pažnje posvećivali njenom uzbuđenju, vreme je da se upustite i u tu avanturu.

 

Seksi atmosfera

 

Žene je puno lakše omesti nego muškarce. One čuju razne zvukove, lako uočavaju sitnice, a imaju i osetljivo čulo mirisa. Sve to odvlači im pažnju koja bi u potpunosti trebalo da bude posvećena vama.

 

Ako želite istinski da uživate sa svojom partnerkom u seksu, morate stvoriti seksualnu atmosferu. Drugim rečima, delujte preventivno i uklonite sve ono što bi njoj moglo odvući pažnju. Obratite pažnju i na rasvetu, ali i na seksi muziku.

Duga predigra

Iako zvuči kao kliše, činjenica je da žene vole predigru. Dakle, umesto da odmah navalite na njene grudi, guzu i klitoris, najpre je malo mazite i ljubite.

Posvetite pažnju njenom licu, ali i drugim delovima tela koje inače možda zanemarujete. Što više odgađate susret s njenim međunožjem i grudima, ona će biti sve uzbuđenija i željno će očekivati vaše prave poteze.

Slatki poljupci

Žene uživaju u poljupcima, a tečnost koja se razmenjuje podstiče izlučivanje hormona koji izazivaju seksualno uzbuđenje. Najbolji poljupci su oni koji iznenađuju, a to znači kombinacija nežnih i strastvenih poljubaca.

 

Najbolje je krenuti s laganim dodirivanjem usana koji bude početnu strast, a tada možete preći i na žešće poljupce koji će probuditi vatru u njenom telu.

 

Komplimenti

Kada je reč o fizičkom izgledu, većina žena je nesigurna. Kako bi mogle da se potpuno opuste, što je preduslov za vrhunsko uzbuđenje, žene moraju da osete da su partneru privlačne.

 

To znači da ćete morati da joj jasno date do znanja da je smatrate prekrasnom i da obožavate njeno telo. Ponavljajte joj to svaki put. Takvi komplimenti daće joj samopouzdanje koje će sigurno podstaći njeno uzbuđenje i uživanje u seksu.

 

Podstaknite njenu maštu

Žene imaju bujnu maštu, a ne nedostaje im ni seksualnih fantazija. Problem je, međutim, što su stidljive. Dakle, prvi korak je da pobedite njihovu stidljivost. Pažljivo im najpre otkrijte svoje fantazije, a potom ih podstaknite da vam otkriju svoje. Već i sam razgovor o takvim temama žene uzbuđuje.

 

Omogućite im sigurno okruženje u kojem će moći da se otvore, a nije naodmet i da pokažete oduševljenje njenim seksualnim fantazijama. Kada probijete sve barijere, prepustite se jednoj od vrelih fantazija.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here