Prognanici u svojoj kući

0
Grupni portret: Šestoro Ničića

Novac je već iz beogradskog dopisništva "Vesti" stigao do njih, izgleda baš u pravi čas, jer kako nam u telefonskom razgovoru kaže 37-godišnja Nataša, za koji dan očekuju useljenje u svoju kuću, onu istu izgrađenu od sredstava Vlade Srbije, koju su im svojevremeno uzurpirali nemoralni ljudi.

– Dugo smo zaista bili strpljivi u ova naša dva kontejnera, nije lako živeti u takvim uslovima sa šestoro dece, sada je nepravdi kraj, mi očekujemo da za najviše deset dana dobijemo ključeve i preselimo se u našu kuću, ej… kakvo će to biti veselje – kaže Nataša kojoj ipak najteže pada bolest ćerke Dragane, operisane pet puta od tumora na mozgu, slepe i vezane za invalidska kolica.

– Porodici Damnjanović velika hvala što su nas se setili, i prošle godine smo nekako u isto vreme dobili od njih veliki prilog, svoj deci sam od ovog poklona iz Australije kupila slatki paketić, trenerku za najmlađeg sina, ukrasne rajfove za kosu devojčicama i vunicu da im svima ispletem prsluke – poručuje vredna Nataša koja nam je i poslala ovu fotografiju sa Kosmeta, na kojoj se vide njeni mališani – Dragana, Lazar, Nemanja, Jovana, Jelena i Jordan.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here