ATA IMAGES
Dajana Paunović

Voditeljka Dajana Paunović pre tri godine razvela se od Žike Jakšića, a sada je otkrila da je pronašla novog emotivnog partnera.

Ipak, ona ne želi da otkriva identitet novog dečka, ali je priznala čime ju je osvojio.

Ona je istakla da je veoma zadovoljna svojim poslom i da joj je poslovni angažman doneo velike promene u životu.

– Govoriću iz ličnog iskustva. Dok sam bila udata, nisam radila. Suprug je beležio profesionalne uspehe i donosio prihod, što mi je pružalo materijalnu sigurnost. Međutim, danas, kada zarađujem, osećam se lepše. Raspolažem sama svojim vremenom i novcem, zbog čega imam potrebu za napretkom. Istina je da novac i uspeh ne mogu kupiti sreću, ali nesreću čine mnogo ugodnijom. Zato sam za osnaživanje žena. Želim da, osim materijalno, postanu bogate znanjem, duhovno, psihološki… – priča voditeljka.

Na pitanje čime ju je osvojio partner, ona je odgovorila:

– Čovek koji mi je dotakao dušu više je nego snažan, hrabar i pametan. Ljubav s njim mogu da opišem kao udar groma, a ta emocija odslikava svaki dan mog života.

Paunovićeva se dotakla i priča o udaji, a potom je otkrila i kakav je njen stav o drugom bvraku.

– Nisam izgubila veru u brak, tačnije nisam izgubila veru u ljubav. Možda je do tih naslova došlo slučajno, a možda i zbog velike količine ljubavi koja me prati gde god da krenem. Ne mogu niti želim od nje da bežim – objasnila je.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here