Prolećni manikir u par poteza

0

Ovde potpis

Ulepšajte ruke najnovijim prolećnim bojama lakova za nokte, a uz male trikove koža vaših ruku biće uvek nežna, nokti će biti zdravi, uredni i lepo oblikovani.

 

Brzi manikir

 

Za samo jedan minut vaše ruke mogu da postanu meke kao somot, a nokti da dobiju visoki sjaj. Koristite posebne kreme koje zahvaljujući kompleksu vitamina E i D neguju kožu ruku i regenerišu zanoktice, krte, naprsle i polomljene nokte.

 

Redovnom upotrebom ovih krema nokti brže rastu, postaju jači, elastičniji i otporniji na krzanje.

 

Prirodan izgled noktiju

 

Kao i svake sezone, i naredne je u trendu prirodan izgled noktiju. Najurednije izgledaju kratki nokti, blago zaobljeni, a najzastupljenije boje ovog proleća, pored nezaobilaznog francuskog manikira, jesu mlečnobela, svetlobež, roze, boja kajsije i sve transparentne pastelne nijanse.

 

Jarke boje za smele žene

 

Najpoznatiji proizvođači lakova za nokte, inspirisani Meksikom, upotpunili su paletu boja iz prethodne sezone zavodljivim nijansama koralnih, crvenih i narandžastih tonova. Za one najsmelije u ponudi su i lakovi u veselim žutim, zelenim i plavim bojama.

 

Za postojanost laka

 

Da bi se lak na noktima duže zadržao, pre lakiranja nokti moraju da budu čisti, bez masnoće na površini nokatne ploče i, naravno, bez ostatka starog laka za nokte.

 

Ako ste namazali kremu za ruke ili bilo koji preparat za omekšavanje zanoktica, nokte dobro osušite ili obrišite papirnom maramicom. Zatim nanesite posebnu bezbojnu podlogu koja, osim što štiti nokte, omogućava lako i brzo lakiranje bez greške.

 

Trikovi i saveti

– Široki nokti izgledaće uže ako lak za nokte namažete samo po sredini nokta ostavljajući s obe strane nenamazane linije. I francuski manikir doprinosi da vam nokti izgledaju uže, a kratki nokti deluju duže ako ih namažete svetlucavim lakom za nokte.

– Tamniji lakovi se uvek prvo oljušte na samim vrhovima noktiju. Upotrebite interesantnu taktiku za mazanje noktiju kako bi se lak na njima duže zadržao: namažite vrhove noktiju jednim horizontalnim potezom, a zatim i cele nokte od korena do vrha.

– Bezbojni lak za nokte izgledaće savršeno samo na zdravim belim noktima, a ako su vaši nokti poprimili žutu boju zbog nekvalitetnih lakova i cigareta, koristite preparat za izbeljivanje noktiju.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here