Foto: ABA League/Mega BAsket / Ivica Veselinov
KK FMP KK MEGA

Proteklog vikenda padavine su napravile potpuni haos kada je reč o sportskim nadmetanjima, pa je tako i FMP postigao dogovor sa Splitom o zameni domaćinstva u 12. kolu ABA lige.

Usled kompleksnog rasporeda, neugodnog putovanja i lošeg vremena ekipa iz Hrvatske je pokrenula inicijativu da posle utakmice sa Megom ostane u Beogradu, a FMP Meridian je izašao u susret. S toga, utakmica će se igrati u utorak u FMP areni od 20 časova.

To je prilično nova situacija za Pantere koji su od početka sezone u ritmu odigravanja jedne utakmice nedeljno.  Ambicije se nisu promenile i zato je fokus u potpunosti na narednom rivalu koji je pokazao da može da bude veoma nezgodan.

– Posle utakmice u Čačku imamo po prvi put narednu utakmicu u kratkom roku, samo tri dana kasnije. Na inicijativu Splita, a na naše razumevanje, mislim da smo došli do jednog dobrog dogovora da zamenimo domaćinstvo i da se utakmica igra u utorak. Sigurno je to ekipa koja ima izuzetan karakter i čvrstinu, a to su pokazali i na poslednjoj utakmici. Očekuje nas izuzetno težak meč, oni su više od nas navikli na taj ritam utakmica od dve ili tri nedeljno. Mi ćemo videti kako će naša ekipa da reaguje. Mi ćemo se spremiti kao i uvek i probati da odigramo najbolju moguću utakmicu pa ćemo videti gde će nas to odvesti. Probaćemo u ovim danima da se regenerišemo na najbolji mogući način i da probamo da nastavimo seriju dobrih rezultata – rekao je Nenad Stefanović.

FMP u dosadašnjem delu sezone ima stopostotan učinak na domaćem parketu i svi u klubu očekuju nastavak ove serije protiv Splićana.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here