U toku jučerašnjeg dana došlo je do značajnih promena u redovima superligaša iz Kruševca i Subotice.

Napredak je na svom zvaničnom Twitter nalogu napisao da se rastao sa Miloradom Kosanovićem i tom prilikom bivšem treneru poželeo sreću u daljoj karijeri.

Kruševljani su, tri godine unazad, u plej-ofu, ali uvek je nedostajao iskorak. Ne žele sada ništa da prepuste slučaju, iako još uvek niko iz kluba ništa javno ne potvrđuje može se pretpostaviti da je Predrag Rogan je novi šef Napretkove struke, i danas bi trebalo da se pojavi pod Bagdalom.

Kao svojevrsna garancija evropskih ambicija očekuju se i pojačanja, koja će uz postojeći kadar činiti ekipu za najviše domete.

Kao razlog rastanka sa Subotičanima Rogan je naveo razmimoilaženje u planovima za narednu sezonu, ambiciozni stručnjak želi iskorak u karijeri, klub koji će igrati jednu od glavnih uloga u prvenstvu. Želi to i Napredak!

Roganovim odlaskom iz Subotice ostalo je upražnjeno mesto na klupi Spartaka, ali je uprava kluba brzo reagovala i “Golubovi” već imaju novog trenera!

Vladimir Gaćinović ponovo je šef stručnog štaba Spartaka iz Subotice.

 

Subotičani su uspeli brzo da nađu rešenje za trenera, posle rastanka sa Predragom Roganom. Uprava Spartak Ždrepčeve krvi, na čelu sa predsednikom Nikolom Simovićem, odlučila je da ponovo angažuje Gaćinovića, sa kojim su “golubovi” zabeležili odlične rezultate pretprošle sezone i fantastično odigralu u kvalifikacijama za Ligu Evrope postigavši istorijski uspeh izbacivanjem praške Sparte u drugom kolu.

– Spartak je sa Vladimirom Gaćinovićem na mestu šefa struke postigao najveće rezultate u istoriji kluba. I u prethodnom periodu smo imali dobru saradnju tako da nsimo mnogo kalkulisali s kim želimo u novu sezonu da krenemo. S obzirom da smo se rastali prijateljski, vrlo brzo smo postigli dogovor uz želju da već u predstojećoj sezoni pokušamo ponoviti rezultate od prošlog puta – rekao je Nikola Simović predsednik Spartaka.

Ugovor sa Vladimirom Gaćinovićem potpisan je na dve godine, a novi šef struke počinje već u ponedeljak 10. juna sa radom kada startuju pripreme za novu sezonu.

U stručnom štabu došlo je do promena. Branko Mirjačić dosadašnji pomoćnik Predraga Rogana je otišao, a Vladimiru Gaćinović prvi saradnik će biti Vladimir Buač mladi stručnjak koji je vodio Vojvodinu Ii ČSK iz Čelareva. Srđan Žakula i dalje je trener golmana, Darko Sekulović pomoćni trener i Radomir Živković kondicioni trener.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here