Selektor fudbalera Bosne i Hercegovine, od novembra ima probleme sa bolovima u stomaku, a posle nedavne kontrole je saznao da ga očekuje treća operacija tankog creva.

 

Na hirurški sto u Sarajevu će ponovo leći 15. februara, javlja portal iz Bosne i Hercergovine “Dnevni avaz”. U novembru je imao dve hirurške intervencije u razmaku od nekoliko dana, a treća je potvrđena i od strane fudbalskog saveza BiH.

– Selektor je ponovo bio na kontroli u Sarajevu. Obaviće još jednu operaciju – potvrdila je za “Faktor” portparolka Saveza Slavica Pecikoza.

Podsetimo, po povratku iz Španije krajem novembra je posle bolova Prosinečki hospitalizovan. Utvrđeno je da je neophodna hitna operacija, koja je trajala četiri sata. Sedam dana je proveo na intezivnoj nezi, a onda je pušten kući. Nakon nekoliko dana je usledio novi šok – rana je sporo zarastala, pa je 1. decembra ponovo morao da ide “pod nož”.

Posle nje je gotovo dve nedelje proveo u bolnici, a očekivalo se da se nađe na klupi Bosne i Hercegovine na meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Jermenije, koji je zakazan za 23. mart.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here