Youtube/PRETRES NEWS
Ilustracija

U Beranama je održan još jedan protest u organizaciji Demokratske Crne Gore zbog najave formiranja manjinske vlade, sa kog je poručeno da se neće dozvoliti da se na vlast vrate otimači svetinja. Protestu su prisustvovali poslanici i ministri Jakov Milatović i Milojko Spajić.

Okupljenima ispred zgrade Opštine obratio se lider Demokrata Aleksa Bečić, poručivši da on u Beranama nije gost, već da se nalazi u svom gradu.

„Ja sam običan narodni čovjek koji je dobio čast da predvodi častan i pošten narod koji pobjeđuje i koji će pobijediti. Ne pamtim veći skup ispred Opštine, Berane je pobjeđivalo kad je najteže bilo. Ovo večeras me nije iznenadilo, jedna, dvije, tri pobjede nijesu dovoljne. Svaka pobjeda naredna mora da bude ubjedljivija jer smo slobodu dobili i slobodu ćemo čuvati. Nije svejedno kome se daje glas, dobro presuđujte“, naglasio je on.Bečić je naveo da su ga optužili da osniva Demokrate jer će možda ići stopama Darka Pajovića i Pozitivne.

„Nama je volja naroda svetinja, ona se uvijek mora poštovati. Da se to poštovalo u ovih godinu u dana ne bi nas doveli do ovoga. Doveli su nas da nakon najljepšeg novembra, dovedu sve to u pitanje. Da li je zbog toga vrijedna naša borba“, kazao je on.

Ponovio je da su sve što su obećali ispunili.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here