Prštaće strast na sve strane: Šta čeka svaki horoskopski znak u vučjem mesecu

0
pixabay.com

Pun mesec u Raku stiže 17. januara 2022. godine i donosi vam nove mogućnosti. Prema Starom seljačkom almanahu, vučji mesec je tako nazvan zbog legendi iz davnih vremena.

– Vučji mesec koji dolazi usred zime je vreme za transformaciju i introspekciju. Ovo je vreme da shvatite šta vam je potrebno da biste imali uspešan život. To je takođe vreme da vidite šta nedostaje i da pronađete istinu u onome za čim čeznete. Radi se o žrtvovanju i pronalaženju lične istine i otkrivanju svoje svrhe i načina na koji odnosi se na širu sliku i društvo u celini – kaže astrološkinja Stina Garbis.

Januarski pun mesec se naziva još i Vučji mesec i unosi u naše živote posebnu energiju.

U nastavku pročitajte kako će na vaš horoskopski znak uticati pun mesec u Raku.

Ovan

Napravite taj master plan za dominaciju u karijeri, Ovnovi, Pun mesec će vam otvoriti vrata da postignete više u narednoj godini, kao i da napredujete u poslu. Iako bi promocije, nagrade, ponude za novi posao ili povoljno priznanje uskoro mogle da stignu, najvažnije je da iskoristite ovu kosmičku energiju da preuzmete vođstvo i pokažete svetu svoju moć.

Bik

Raširi svoja krila i poleti! Pun mesec će vam dati energiju da promenite svoju rutinu i rizikujete! Iako volite da ostanete u svojoj zoni komfora većinu vremena, osetićete nalet da pogledate preko horizont. Neki Bikovi će biti zauzeti novim akademskim, intelektualnim, pravnim ili medijskim poslovima, dok bi drugi mogli reći da je vreme da isplaniraju uzbudljiv odmor. Verujte intuiciji u ovom trenutku.

Blizanci

Pun mesec vas ohrabruje da verujete drugima, budete ranjivi i bolje naučite kako da delite. Možda vam je potrebna veća pomoć od poslovnih ili ljubavnih partnera. Bez obzira šta vam je potrebno, znajte da ako progovorite i prijavite se, univerzum ćre da pomogne. Međutim, ključ je preduzeti akciju.

Rak

Pun mesec će pojačati povezanost sa drugima, posebno partnerima u poslu i ljubavi. Obaveze bi vam mogle biti na vrh glave zbog ovog punog meseca i možda ćete imati podsticaj da razgovarate o dugoročnim planovima. Iako bi ovo tehnički bilo idealno vreme za veridbu ili brak, savetuje se da odložite do februara jer je Venera retrogradna u vašem partnerskom sektoru. S jedne strane, ovo bi moglo da vas poveže sa bivšim – ali, s druge strane, to može značiti da bilo koje veliko obećanje sada na kraju neće uspeti. Samci Rakovi bi mogli imati sreće da privuku nekoga sa dugoročnim potencijalom.

Lav

Vreme je da se zaposliš, Lave. Pun mesec će aktivirati vaš sektor produktivnosti. Ovo bi trebalo da pojača tempo života dok preuzimate više posla i odgovornosti i u životu i na poslu. Ako ste bez posla, potražite posao u danima nakon ove lunacije. Takođe, ovo je povoljno vreme da ispunitr ciljeve u vezi sa fitnesom, ishranom i zdravljem za sledeću godinu.

Devica

Začini svoj život, Device! Pun mesec vas podstiče da se više zabavite, uživate u rekreaciji i da pokažete svoju drsku stranu. Romantika će biti u velikoj meri favorizovana jer ćete sigurno biti raspoloženi za ljubav. Singl Device će imati veću verovatnoću da nađu nekoga ko njihov tip i strasti mogu biti vrele! Ovo može biti čak i bivšiili neko koga ste ranije sreli – samo nemojte se obavezati ili donositi bilo kakve velike odluke sa retrogradnom Venerom. Kreativnost i plodnost su takođe u povoljnom aspektu za vas u ovom trenutku.

Vaga

Ponovo se povežite sa svojim korenima, Vage! Pun mesec daje energiju vašem sektoru kuće, domaćinstva i porodice. Možda sada razmišljate o selidbi ili želite da napravite neku vrstu tranzicije u svom životnom prostoru. Preduzimanje akcije će sada biti presudno, jer pokazujete univerzumu kako želite da vaš dom bude kraljevstvo. Iako će se sada verovatno pojaviti porodična situacija, fokusirajte se na zbližavanje sa svojom rodbinom i ponovno povezivanje sa rođacima koje možda niste videli neko vreme.

Škorpija

Pun mesec aktivira vaš sektor komunikacije i putovanja, donoseći vam uzbuđenje da emitujete svoje ideje, naučite i vidite kako to izgleda u vašem trenutnom okruženju. Putovanje da obiđete braću i sestre ili u obližnje gradove ili mesta će vam dati energiju.

Strelac

Zaradite taj novac, Strelčevi! Pun mesec će vas osnažiti da postanete magnet za novac! Iako će se pojaviti unosan ček, povišica, klijent ili ponuda za posao mogu, takođe ćete morati da se potrudite da biste ostvarili moguću finansijsku pobedu. Ova lunacija će vam pomoći da odredite pravac za svoj finansijski život za narednu godinu, pa procenite svoj budžet i pronađite načine da povećate svoje bogatstvo.

Jarac

Srećan rođendan, Jarčevi! Najvažniji pun mesec u godini pojavljuje se sada za vas, kako pada u vašem horoskopskom znaku. Iskoristite nedelju koja sledi ovu lunaturu da preduzmete akciju da izgradite život svojih snova i postavite sebe tamo. Zakoračite u svoju moć, verujte svojim unutrašnjim motivima i iskoristite dan. Naći ćete više sreće na svojoj strani.

Vodolija

Vreme je za odmor Vodolije. Samoljublje, razmišljanje i SPA dan su za vas! Pun mesec će vas podstaći da se odmorite, napunite i opustite, kao i da da razmišljate i vizualizujete šta biste želeli da manifestujete u godini koja dolazi. Počnite da radite na nekim ciljevima za koje znate da će biti potrebno dodatno vreme da se ostvare.

Ribe

Vreme je da se povežete sa prijateljima — lično i onlajn. Izgradite svoju mrežu i družite se sa svojom posadom. Egzotičan i fantastičan događaj mogao bi da vas pozove da prisustvujete u danima nakon mladog meseca, pa obavezno prisustvujte. Takođe, budite aktivni na društvenim medijima dok tražite kontakte koji mogu otvoriti vrata vašim težnjama. Ako ste slobodni, okušajte se u sastancima na mreži – vruća opcija će vam izgledati.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here