Youtube/ RTS Pesma Evrovizije - Zvanični kanal
Ana Đurić Konstrakta

Umetnica Ana Đurić Konstrakta je u prvoj izjavi koju je dala nakon što je sinoć osvojila Evropu i plasirala se u finale, otkrila kako se oseća i šta publika može da očekuje u subotu od nje.

Na konstataciju da se u Srbiji slavilo i pre no što je proglašeno kojih 10 zemalja se plasiralo u finale, Konstrakta odgovara:

– Pre glasanja pušten vatromet? Super, ja to nisam znala. Zahvalni smo za podršku koju smo dobili.

Iako ne može da bira, Konstrakta je otkrila da članovi njene ekipe priželjkuju da u finalnoj noći nastupaju u drugom delu večeri, a za to postoji i razlog.

– To nećemo moći da biramo s obzirom na to da smo poslednji, ono što nam preostane u tom delu ćemo nastupiti. Što nam daju, ali vidim da svi viču da to bude drugi deo večeri – kao to drugo bi bilo bolje. Zaista se i večeras u drugom delu večeri napravila dobra žurka u samoj areni. Dakle, kako vreme odmiče ljudi se opuštaju – kaže Konstrakta.

Otkrila je i da li ima favorite:

– Vrlo smo pristrasni, navijamo za ljude s kojima se družimo, a to su prvi ovi Ex Yu, ali mi smo jedini ostali. Naravno imamo i drugih prijatelja. S nama je u hotelu i Australijanac tako da smo se s njim baš zbližili i jako je fin dečko – kaže umetnica i dodaje:

– Zaista jesmo zahvalni za svu podršku i nekako se sve ovo pretvorilo u neki lep događaj koji nas je možda i skrenuo s nekih stavri. U subotu izvodimo istu pesmu. Ono što je takođe interesantno jeste da ovde među izvođačima postoji jedna lepa podrška – kaže umetnica.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here