Prvi seks u novoj vezi – iz njegove perspektive

0

Nije muškarcima baš lako: I oni se plaše prvog puta u novoj vezi
 

Po svemu sudeći, šminkersko ponašanje i samouverenost sa muvatorskog šanka retko kada se istom snagom preslikavaju i u krevetu. Naročito na početku samog seksualnog čina. Muškarcima nije lako da pričaju o tome, čak ni svojim drugarima pred kojima nemaju gotovo nikakve tajne. Evo šta se njima vrzma po glavi.

 

Prerana ejakulacija

Prilikom prvog seksualnog „upoznavanja“ sa novom devojkom, muškarac ima popriličnu frku od prerane ejakulacije. Taj strah nastao je još u školskim klupama, dok je sa drugarima razmenjivao neproverena saznanja o seksu, listajući izlizane stranice erotskih magazina. Lako ćete ga prepoznati na njegovom licu u krevetu: zgrčena faca i sklopljeni kapci, dok svim silama pokušava da skrene misli sa vas na sećanje kada je njegov omiljeni tim puk’o sa 5:0, jer tada sigurno opada „raspoloženje“.

 

Kakav je moj oralni seks?

Srećom, tehnika oralnog seksa nije jednačina sa tri nepoznate. Ali, njemu je ponekad teško da nađe i jedno x. Još ako se nije obrijao, ne treba da bude mnogo pametan i da shvati da je to trebalo da uradi. Zna i da je u ovakvim momentima potrebno da iskaže svu svoju maštovitost. Zato mu, s vremena na vreme, dajte neki nagoveštaj kako se osećate.

 

Da li folira orgazam?

Dok u sputavanju svog orgazma nešto i može da učini, do vašeg puta ka zadovoljstvu te vrste mora da pređe sedam mora i gora. „Bog nam je svima dao penis i mozak, ali ne i dovoljno krvi da oba rade istovremeno“, rekao je Robin Vilijams. Dakle, ako se ne zakunete u sve najmilije da ste doživeli orgazam za doživotno prepričavanje, posmatraće vas sa nevericom, bez obzira na vaše sluđeno dahtanje. Onako ispod oka.

 

Stavrno ste uživale? Posmatraće vas onako, ispod oka, dok se i sam ne uveri u to
 

Da li joj se sviđa moj oblik „dole“?

Nezavisno od seksa, on očekuje potvrdu da vam se dopada fizički. Ceo. Jer, takav je, kakav je. Ništa ne može da promeni. Ovo je inače riskantno polje za bilo kakvu duhovitost. Kada se radi o njegovom „ponosu“, nije šaljiv tip. Za prvi put, ako već niste u fazonu da komentarišete njegov „izgled“, najbolje je da to ni ne radite. Umesto toga, pokažite mu zadovoljno lice dok ga dodirujete, ako želite da se sve završi kao što je i počelo, u nezaboravnoj sceni zavođenja i seksa.

Nisam dovoljno veliki za nju

Večita dilema, koja će, kako sad izgleda, trajati i kada se 3054. godine seks bude vodio u nekim kapsulama, bez dodira. Kompliment – neophodan. Superlativ – isto. Posle toga vas verovatno čeka seks kakav niste videli ni na filmu. Uslediće filing njegove očaranosti i sočne senzualnosti. Rokenrol seksa! Muškarcu je inače to najbitnije. Čak i ako ima natprosečnu veličinu. Jer, nikada neće shvatiti da je 15-16 centimetara prosečna dužina. Kao što nikada neće shvatiti da nije bitna palica, već magija u njoj.

A kada pukne kondom?

Od svih „teških“ razmišljanja tokom seksa najveći stres mu stvara ipak situacija kada pukne kondom. Sama priča o pucanju ne bi bila problematična (ima još kondoma na stočiću pored) da nije muške propratne misli „A šta ako zatrudni!“ i hvatanja za glavu sa dodatnim „Kuku meni!“. Tako neće razmišljati samo pripiti kamiondžija kome je vrhunac strasti lepljenje postera lagano odevenih devojaka ili tip sa sličnim osobinama. Ali takav se sigurno neće ni naći u vašem zagrljaju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here