PSŽ mami Sterlinga povišicom od 233 odsto!

0

Pred dilemom: Hitronogi as Liverpula Rahim Sterling
 

Liverpul je dobio bitku za Danijela Staridža, ali je pitanje šta će biti sa Rahimom Sterlingom. Pregovori između rukovodilaca kluba sa "Enfilda" i mladog krilnog napadača povodom produžetka saradnje ne odvijaju se baš kako bi navijači želeli, a zastoj u komunikaicji mogao bi da iskoristi Pari Sen Žermen.

 

Makar tako javlja ugledni Independent, koji u izdanju od nedelje izveštava da je uprava pariskih "svetaca" spremna da ponudi najmanje 100.000 funti sedmične plate momku koji je postigao golova na utakmica! A to bi u slučaju mladog Engleza značilo povećanje od skoro 233 posto, jer na "Enfildu" zarađuje 43.000 funti. U prevodu: za godinu dana 5,6 miliona funti.

 

Liverpul je, s druge strane, voljan da mu ponudi ukupno 55.000, ali činjenica da u Parizu može da dobije skoro duplo možda bude presudan faktor u odluci hitronogog fudbalera.

 

Podsetimo, Rahimu Sterlingu su ostale još dve godine ugovora sa Liverpulom, a nedavno se pojavila informacija da bi činjenicu da još nije produžio saradnju sa "crvenima" mogao da iskoristi Real Madrid.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here