EPA-EFE/DJ Johnson
Andriana Lima

Bivša srpska snajka u svojoj 40-oj godini, ponovo čeka bebu, i to sa filmskim producentom Andreom Lemersom, a popularni par je na sinoćnoj ceremoniji i zvanično otkrio kog pola će biti dete!

Najpoznatija “srpska snajka” Adrijana Lima je ponovo zaljubljena posle Marka Jarića.

Njen izabranik, filmski producent Andre Lemers III, nije planetarno poznat poput ovog Viktorijinig anđela, ali pretpostavlja se da je prilično imućan, budući da godinama radi kao filmski producent u Holivudu.

On je ’81. godište, živi u Santa Moniki, u Kaliforniji, a on i Lima su se upoznali u Los Anđelesu, iako su detalji veze malo kome poznati.

Oboje su pak iz sveta šoubiznisa, pa se smatra da je to nit koja ih povezuje.

Lemers radi kao kreativni izvršni direktor i producent za produkciju “Holliwood Gang” od 2016. godine, a postao je i partner kompanije pre 6 godina.

Takođe je i generalni direktor “Milu entertainment” poslednjih sedam godina.

Lemers i Lima prvi put viđeni su javno zajedno, prošle godine u Veneciji.

Adrijana je sa svetom putem društvenih mreža podelila vest da je u 40. godini trudna upravo sa Andreom. Ona je putem TikToka potvrdila da je trudna, a potom je test pokazala i Andreu.

Vidimo da je on primetno zbunjen, i izgleda da je do tog trenutka spavao, pa ga je Lima probudila kako bi mu saopštila srećne vesti.

Adrijana iza sebe ima brak sa našim košarkašem Markom Jarićem, od kog se razvela 2014. godine.

Njih dvoje su tokom braka doblili dve ćerke, Valentinu koja ima 12 godina i Sijenu, koja je tri godine mlađa, a Marko i Lima dele starateljstvo.

Ovoga puta Lima i Lemers imali su pravu malu ceremoniju, tokom koje su saznali pol svoje bebe.

Svi u znatiželji stoje napolju ispred ogromnog natpisa BOY or GIRL, i očekuju pucanje balona i ispaljivanje dima koji će u zavisnosti od toga da li je roze ili plave boje, pokazati budućim roditeljima da li će dobiti ćerku ili sina.

Da je devojčica, to bi bila treća ćerka za Limu.

Ona je snimak sinoć postavila na svoj zvanični Instagram profil gde je još neko vreme ostala misteriozna, budući da njih dvoje po ispaljivanju konfeta, balona i dima, nisu krili svoje oduševljenje, ali snimak je manekenka postavila u crno-beloj boji.

Baš tako, i kada smo shvatili da ćemo ipak ostati uskraćeni za ovaj podatak, u drugom delu klipa, snimak je ipak u boji!

Tako je, filmski producent i najlepša manekenka čekaju sina!!!

Pretpostavljamo da se Lima posebno obradovala pošto će, posle dve ćerke, dobiti i dečaka.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here