Fudbaler Milana i reprezentativac Hrvatske, Ante Rebić je putem društvenih mreža isprozivao celokupnu reprezentaciju, selektora i sve stručne konsultante tokom Eura, među kojima je bio i Robert Prosinečki, legenda Crvene zvezde.

Reprezentacije Hrvatske se oprostila od Eura porazom u osmini finala od Španije, gubili su “Vatreni” sa 3:1 do 85. minuta, potom je Mislav Oršić golom i asistencijom vratio rezultat na 3:3, da bi Španci tek u produžetku slomili Hrvate i slavili sa 5:3.

Jedan od najvećih krivaca za ovaj poraz prema mnogima je Ante Rebić. Naime, hrvatski mediji i navijači su napali krilnog fudbalera zbog toga što je menjao kopačke kada je Španija postigla gol za 1:1.

Ante Rebić nije ostao dužan ljudima koji su ga isprozivali, pa je na svom Instagram profilu objavio priču sa sledećim tekstom.

– Nakon svega, nije bitno ko je „krivac“, činjenica je da smo zadnje dve – tri godine s****e, lično mi je žao što nismo imali nekoga da iskoristi ovu talentovanu generaciju, plus dva genijalca (L i M), da uradimo nešto (puno) više na ovom prvenstvu – napisao je u svojoj priči na Instagram ovaj fudbaler, ali nije tu stao.

– StručLJaci sa TV-a, ostavite špricer pre emisije i navijajte za Hrvatsku! Zajedno smo jači – dodao je Rebić ciljajući na Roberta Prosinečkog, Gorana Vlaovića i Antuna Samovojskog.

Nedugo zatim, samo 20 minuta kasnije, Ante Rebić je ugasio svoj Instagram nalog jer je dobio pregršt uvredljivih poruka i pretećeg sadržaja.

Nije se dugo čekalo na odgovor jednog od “stručljaka”, kako ih je Rebić nazvao, legendarni Robert Prosinečki je kratko odgovorio.

– Ne znam ko je Ante Rebić, nisam ga video već neko vreme.

Ostavlja se pitanje da li će Zlatko Dalić ostati selektor nakon Evropskog prvenstva, ali takođe i pitanje, kakav će biti reprezentativni status posle Rebića u budućnosti.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here