PRIVATNA ARHIVA
Ilustracija

Pre više od dve nedelje u Kisaču se dogodila neobična nesreća, u kojoj su nažalost dva mlada života izgubljena.

– Petar Poznanović (32) i Dragan Đukanović (38), iz Zmajeva bilo su na  slavlju povodom rođenja deteta u Kisaču. Slavlje se održavalo u kući oca koji je dobio dete, a koja se nalazi na samoj železničkoj stanuci. U toku slavlja, neko je pucao iz puške i tada je presečen glavni strujni vod na pruzi Novi Sad – Subotica. Strujni vod jačine nekoliko hiljada volti pogodio je ovu dvojicu mladića koji su stajali kod pruge.

Nažalost Đukanović je posle par dana izgubio bitku za život, a Poznanović je uprkos velikoj borbi lekara da ga spasu, preminio u utorak – kaže izvor Kurira. U Zmajevu, kod Vrbasa tuga i neverica. Niko ne može da poveruje da su dva mlada života izgubljena na takav način.

– Bili su dobri momci, vredni, odani svojim porodicama, prijateljima.. Tuga neopusiva. Šta drugo reći – kaže jedan meštanin Zmajeva.

U novosadskoj policiji potvrdili su nam da se nemio događaj dogodio. Uviđaj je odmah obavljen, puška iz koje je pucano pronađena.

– Međutim, nažalost jedan od njih dvojice je pucao, tako da istraga nije do kraja bila završena iz razloga što su tada mladići bili lošeg zdravstvenog stanja – kaže izvor iz policije. Iz policije apeluju da se jako vodi računa prilikom slavlja.

– Na raznim slavljima, šenlučenje je postalo neizostavni deo, i osim što predstavlja opasnost, posebno kada je prisutno više ljudi, to predstavlja krivično delo i kažnjivo je. Zbog toga se često apeluje na građane da se uzdrže od pucnjava na slavljima, jer nije retkost da zalutali metak povredi ili ubije nekog ko se našao u blizini.

Podsetimo, nedavno je na novosadskom naselju Telep, za sada nepoznata osoba ili više njih pucali su iz vatrenog oružja, i pukom srećom niko nije povređen od slučajnih prolaznika. Metak koji je rikošetirao, kako saznajemo, pogodio je parkirani automobil. Iz vatrenog oružja je pucano, najverovatnije na nekom slavlju.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime