Pucnjava u diskoteci “Đava”

0

Nije uvek bezbedno za šetnju: Petrovaradinska tvrđava

 

U Urgentnom centru Kliničkog centra Vojvodine rečeno je da su teže povređeni C. O. (29) i T. D. (39), koji su hitno operisani po prijemu u Urgentni centar i trenutno se nalaze u jedinici intenzivne terapije.

 

C. O. je zadobio teške povrede u predelu stomaka, dok T. D. ima više teških povreda po telu i lekari se bore za njegov život.

 

Lakše povrede zadobili su S. S. i G. M., koji su nakon lekarskog pregleda pušteni kući. Njihove povrede nisu nanete vatrenim oružjem.

 

Novosadska policija saopštila je da intenzivno traga za Markom R. (36) iz Novog Sada, osumnjičenim da je teško ranio dve osobe i naneo lake telesne povrede dvojici mladića.

 

Marko R. je osumnjičen da je u pet sati u klubu "Đava" na Petrovaradinskoj tvrđavi hicima iz pištolja teško povredio T. D. (39) iz Bukovca i C. O. (29) iz Novog Sada, a lakše ranio Novosađanina G. M. (26).

 

Pošto je uznemiravao goste, obezbeđenje je Marka R. izvelo van objekta, ali se on posle pola sata vratio i na ulazu u klub pucao u njih.

 

Ušavši u "Đavu" ispalio je još nekoliko hitaca, a drškom pištolja udario je u glavu S. S. (25) iz Novog Sada, nanevši mu lake telesne povrede.

 

Marko R. je osumnjičen za pokušaj teškog ubistva, izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljeno posedovanja i nošenja oružja.

 

Osumnjičeni je u bekstvu i policija za njim intenzivno traga, rečeno je agenciji Beta u novosadskoj policiji.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here