Put za Berlin – noćna mora Maje Marijane

0

Tezga u Berlinu za Maju Marijanu (37) pretvorila se u noćnu moru. Kada je nedavno krenula za Nemačku, na pola puta od kuće do aerodroma, setila se da upita svog supruga Mladena da li je poneo njen pasoš.

– Kada mi je rekao da nije poneo moj pasoš, misleći da je kod mene, poludela sam. Okrenuli smo auto nazad i vratili se kući. Sve smo pretražili, ali od moje putne isprave nije bilo ni traga.

 

Odjurili smo u stan njegovih roditelja, ali ga ni tamo nismo našli. Izbezumljeni ponovo smo pretražili auto i našli pasoš zaglavljen između dva sedišta – priča Maja.

Istog trenutka pojurili su ka aerodromu, nadajući se da će nekim čudom avion kasniti.

– Na svu sreću, avion za Cirih je zaista kasnio i u poslednjem trenutku smo se ukrcali. Međutim, u Švajcarskoj nas je sačekalo neprijatno iznenađenje. Avion za Berlin je već odleteo, pa smo sledeći čekali nekoliko sati i stigli smo oko ponoći, kada je već uveliko trebalo da pevam.

Maja je mislila da su se konačno završile njene muke, ali se prevarila.
– Povratak je bio dramatičan, jer smo poleteli usred mećave. Došlo mi je da zaplačem od muke i samo sam Boga molila da stignem kući čitava. Još uvek se oporavljam od ovog iscrpljujućeg puta.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here