EPA-EFE
Vladimir Putin

Ministar privrede Nemačke Robert Habek poručio je Nemcima da svi moraju shvatiti da je situacija sa gasom ozbiljna.

Nakon najave Gazproma u vezi daljeg smanjenja isporuke gasa kroz gasovod Severni tok 1, Habek je naglasio da se zemlja nalazi u veoma ozbiljnoj situaciji.

“Vreme je da to sada svi razumeju. Nemačka mora smanjiti potrošnju gasa i na tome radimo”, kazao je za javni servis ARD.

Podvukao je da svi moraju biti jedinstveni i poručiti Putinu:

“Da, Putin ima gas, ali mi imamo snagu“.

1 COMMENT

  1. Primite Makedoniju sto pre u EU pa navalite na tetovac, bice gasa do mile volje…Boze, kakve budale vode narode a jos cudnije je da narod prati te budale?? Svi su protiv Rusa a samo Ukrajinci ginu, i slede i dalje jevrejina Judu koji ih zrtvuje za preko Atlanske interese umesto da gledaju svoje interese nacionalne i budu bar dobre komsije ako ne nesto vise?? Ali lepo neko rece rat je lako zapoceti ali mnogo tesko zavrsiti pa bog na pomoc svima nama!! Da se fasizam povampirio imamo svakodnevno nove i bove primere, pa evo i croatskih biskupa koji opet rehabilituju NHD umesto da rasciste sa zlom prosloscu, misle da ce medijskim lazima da izmene realnost sto na zalost pre svega zrtava nije moguce. Titova YU je bila utociste zla gde su namerno pomesane zrtve sa zlocincima u formi bratstva i jedinstva, prevedi u ime alibija fasistickom pogromu i genocidu u NDH da bi u raspsdu za te zasluge dobili konacno svoju drzavu i ceo Jadran koji je jos AustroUgarska planirala za sebe!! Kazu istorija je majka zivota, pa mu onda ovaj revizionizam dodje kao maceha valjda???

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here