EPA-EFE/ALEXANDER ZEMLIANICHENKO/POOL
Vladimir Putin

Ruski predsednik Vladimir Putin istakao je važnost da poljoprivreda nastavi sa radom praktično bez prekida, isto kao i neke druge privredne delatnosti.

– Bez obzira na sve, ta privredna grana mora da funkcionište praktično bez prekida, isto kao i neke druge delatnosti. Izuzetno je važan pravac naše aktivnosti. Želim da istaknem da su naši seljaci uvek bili na visini zadatka. Poslednjih godina pokazali su sjajne rezultate – rekao je Putin tokom video-konferencije sa članovima Vlade.

Predsednik je istakao da uspesi u poljoprivredi ne zavise samo od onih koji seju, već i od onih koji se bave transportom, logistikom, proizvodnjom ulja i goriva.

– To je veliki kolektiv naučnika, agronoma, stručnjaka iz najrazličitih oblasti poljoprivrede. Mnogo toga će zavisiti od njih – i stabilnost privrede u celini, i same privredne grane – dodao je Putin.

Putin je tokom video-konferencije rekao da Vlada priprema nove mere podrške privredi i njenim zasebnim sektorima u skladu sa prognozama razvoja situacije povezane sa koronavirusom.

– Vlada zaista priprema nove predloge za podršku privredi i zasebnim sektorima u skladu sa situacijom koja se trenutno razvija i, koja će se, prema proceni eksperata, razvijati se u bliskoj budućnosti – rekao je ruski lider.

1 COMMENT

  1. Tako je Putine ,samo naš veliki vodja ne zna šta je poljoprivreda pa neda da radimo,ja sam podneo zahtev i odbili me bez obrazlozenja ,sram vas bilo A V ,jedva cekam da krenu ljudi da vas ruse.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here