EPA-EFE
Vladimir Putin

Ruski predsednik Vladimir Putin istakao je danas da ne sumnja da će Rusija pobediti u Ukrajini i postati garant mira i bezbednosti za sve narode.

Putin je to rekao u razgovoru s predstavnikom jedne višečlane porodice, koji je takođe izrazio sigurnost u pobedu Rusije tokom sastanka s predsednikom na Međunarodni dan deteta, preneo je TASS.

– Znam da će pobeda uvek biti naša i mislim da će naša zemlja na kraju biti garant mira i bezbednosti za sve narode, za sve zemlje sveta, za sve ljude i za sve zemlje – rekao je Putin.

Otac te velike porodice, odlikovan Ordenom očinske slave, naglasio je da je “pobeda nedvosmislena, jer nema drugog puta”.

– Biće baš tako kao što ste rekli i to apsolutno nema sumnje – složio se Putin.

Šef države je istakao da Rusija “tokom specijalne vojne operacije brani svoju zemlju, ljude i vrednosti”, pa će sigurno izaći kao pobednik.

Putin je naveo da je pomenuti otac i vojnik, koji je imao priliku da napusti zonu specijalne vojne operacije, ali je odlučio da ostane i da, nakon ukazane pomoći, želi da se vrati u borbu.

Saznavši da je čovek zaista spreman da nastavi da služi kada bude zdrav, Putin je rekao da izgleda kao da je čovek već uradio šta je mogao.

– Grigorije Aleksandroviču, proverio sam, imate dobro obrazovanje i oblast specijalizacije, a ako želite da ostanete u sistemu Ministarstva odbrane, to je lako ostvarivo – rekao je ruski lider.

On je napomenuo da čovek ima veliku porodicu i da nema potrebe da se vraća direktno u zonu specijalne vojne operacije.

– Dozvolite mi da dam instrukcije ministru o tome, pa ćemo lako ispuniti svaki vaš zahtev. Samo želim da vam se zahvalim za sve što radite, ne samo za svoju porodicu, već za celu zemlju – poručio je Putin.

2 COMMENTS

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here