Putinova omladinka ima novi zadatak – privući muškarce u vojsku

0

Ana u snimku pokazuje s čim sve i koliko dobro barata
 

Putinova omladinka, kako su Anu prozvali zapadni mediji, angažovana je u promotivnom spotu kojim se diže moral ruskim vojnicima i podstiču da se pridruže armiji, a prema nepotvrđenim informacijama ona je viđena i na Krimu, koji se pripojio Rusiji posle referenduma o otcepljenju od Ukrajine.

 

Seksi špijunka se u spotu vozi na tenku T-0, puca iz kalašnjikova i pokazuje da je obučena za borbu noževima prsa u prsa.

 

"Sada je skoro šest sati ujutru i 3.000 zgodnih mladića još spava. Presrećna sam što sam dobila priliku da budem u srcu armije moje domovine. Ovo je poseban dan za mene", kaže Ana u spotu koji je emitovan na televiziji "Ren".

 

 

Ona nastavlja da sokoli ruske vojnike koji su stacionirani na Krimu: "Uzbuđena sam jer sam obukla uniformu koju je dizajnirao Valentin Judaškin, poznati dizajner. Da li mi odgovara? Jedva sam se izborila da mi dozvole da zadržim šminku. Da sam u redovnoj vojsci, ne bi mi dozvolili da nosim karmin".

 

Ana je spot snimila pri obilasku Kantemirovske divizije, koja se proslavila u bici na Donu u Drugom svetskom ratu. Zvanični Kijev tvrdi da su tenkovi iz sastava ove divizije nedavno ušli u region Luganska kako bi pomogli proruskim pobunjenicima.

Ana je ostala bez britanskog pasoša pošto je FBI označio 2010. kao deo mreže ruskih špijuna u SAD. Ona i ostali ruski agenti su proterani iz Amerike.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here