Z.K.Munja
Rada i Haris

Rada Manojlović i njen dečko Haris Berković spremaju svadbu, a navodno će njih dvoje zajedno finansirati gala veselje.

Pevačica je odlučila u kakvoj venčanici će se venčati, a izvor blizak paru otkrio je planove.

– Rada će biti kao princeza… Osmislila je venčanicu, gore će biti uska, a dole će da se širi sa žiponima. Međutim, imaće i jednu usku, jer je ona prezgodna i najbolje joj stoje tesne haljine uz telo – započinje izvor.

– I Haris je izabrao elegantno odelo. Oboje žele da sve bude na nivou. Biraju i veliku salu za svečanost, žele da im dođe pola estrade i da svi pevaju. Poenta je da sve bude veselo i da se od početka do kraja igra i peva. Oni sve to zajedno finansiraju, jer oboje zarađuju i za pare nema problema. I bend su odabrali, neće angažovati momke sa kojima rade, jer su oni među zvanicama, a svakako će zamoliti neke od kolega da im pevaju. Naravno, svi će se tu latiti mikrofona – objašnjava izvor.

Rada i Haris su mislili na svakog gosta, pa što se tiče i hrane, izbor je raznovrstan.

– Od hrane će biti za svakog ponešto, i škampi, i kanapei, ali neće zaobići ni srpsku tradicionalnu kuhinju. Biće sve po običajima i tradiciji – otkrio je izvor, a onda dodao i da par planira da ispoštuje sve običaje:

– Haris će ići u Četereže po mladu, Rada želi da ispoštuje sve običaje i on se s njom slaže, a najviše je drago Radinom ocu, njemu su oči pune suza od sreće. Videćete, biće to svadba o kojoj će se pričati mesecima – zaključio je izvor.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here