instagram/printscreen
Rada Manojlović

Javnost dugo nagađa da li je Rada Manojlović i dalje u vezi sa Harisom Berkovićem. Budući da su oboje izbegavali da odgovaraju na pitanja vezana za njihov odnos spekulacije o njihovom raskidu postale su sve učestalije.

Međutim, Rada je sada odlučila da stavi tačku na mnogobrojne glasine, i sinoć je u emisiji “Amiždi šou” potvrdila da su ona i Haris i dalje zajedno.

– Jesmo i ništa se nije promenilo, ni na bolje, ni na gore, šalim se! Mi smo status kvo! – izjavila je pevačica.

Zatim se osvrnula na to kako je mnoge koleginice sa estrade nisu podržavale kada je reč o toj ljubavi, kao i da su joj pričale iza leđa.

– Mogu li da navedem šta su pričali? Dobro, bilo je, ne mogu sad da kažem da je meni neko u lice došao i rekao, ali sam načula, gde je ono, ona je dosta starija… Mi smo svi u super odnosima, ali su se nalazile moje koleginice koje su ga savetovale, da je on mlad, da treba da proživi. Među kolegama nismo osetili da su nas podržali – bila je iskrena Rada.

1 COMMENT

  1. hej Rada i njene veze ona ima vise veza nego cipela na svakoj svirki i zuci ona se iznova zaljubi malo bruka ja bih se postideo a ne jos dao u javnost

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here