Printscreen

Folk pevač Radiša Trajković Đani krajem prošle godine kupio je na kredit čak tri stana u luksuznom naselju Beograd na vodi, a sada bi zbog finansijske krize koju je izazvala pandemija koronavirusa, mogao da ostane bez njih.

Naime, kako nam je ispričao izvor blizak folkeru, Đani je sve donedavno redovno isplaćivao obavezne mesečne rate budući da je jedan od naših najplaćenijih pevača, ali je zbog nemogućnosti da redovno nastupa zapao u ozbiljne finansijske poteškoće.

Kako saznajemo, od letos se folker suočava sa ozbiljnim izazovom pa mu je sve teže da banci redovno isplati 20.000 evra, koliko iznosi njegova mesečna rata za kredit.

– Đani nije dugo razmišljao kada mu se ukazala prilika da kupi čak tri luksuzna stana na kredit budući da je oduvek želeo da obezbedi svoju decu. Kao pevač koji za vikend može da zaradi oko 20.000 evra, nije se mnogo dvoumio kada se odlučio da uzme stambeni kredit. Računica je bila idealna, a naznaka da će doći do problema nije bilo. Otkako je potpisao ugovore, nije zakasnio ni sa jednom ratom za stanove sve do pred kraj leta, kada se suočio sa problemima – priča naš izvor i dodaje:

– Mnoge pevače pandemija je jako udarila po džepu, a budući da gotovo niko više ne nastupa, nije iznenađenje to što je Đaniju teško da izmiri svoje obaveze prema banci – priča izvor i ističe da se Trajković od početka pandemije rado prihvatao svakog nastupa i proslave ne bi li izbegao finansijsku krizu, ali nažalost bezuspešno.

– Dok su mnoge njegove kolege izbegavale nastupe ne želeći da rizikuju, Đani je od samog starta zauzeo stav da će nastupati dok god može. Nastupao je i po klubovima i po proslavama sa više od 500 ljudi zbog čega su ga u javnosti oštro osudili, ali niko nije mogao ni da pretpostavi u kakvim je kreditnim obavezama i zbog čega prkosi sve ozbiljnijoj zdravstvenoj situaciji. Bez ikakvog kompleksa je bio spreman čak i da spusti cenu svojih nastupa samo da radi i ne dovede u pitanje stambenu sigurnost svoje supruge i dece – navodi izvor i otkriva da je folker spreman da se odrekne stana koji je kupio za sebe i suprugu samo da bi zadržao druga dva koje je namenio naslednicima.

– Đani jedva uspeva da plati rate za stanove jer su mu se angažovanja svela na jedva dve, tri privatne proslave. U inostranstvu nema posla, kod nas je situacija takođe katastrofalna, pa čak i najjeftiniji pevači retko rade. Ipak, donekle je uspeo da se iščupa i poslednjih meseci odloži plaćanje i da uplati bar neki deo. Ako se situacija sa pandemijom nastavi, spreman je da se vrati u staru kuću i odustane od stana koji je namenio za sebe i suprugu, samo da sinove ne ostavi na ulici. Ni na šta nije ponosan kao na činjenicu da im je obezbedio stanove, pa bi teško podneo kada bi zbog dugova morao da ih ostavi bez krova nad glavom – zaključuje izvor, a mi smo pozvali folkera kako bismo proverili naša saznaja, ali se na njegov telefon javila njegova supruga Slađa Trajković.

– Baš mi je drago što ima dušebrižnika koji vode računa o našim dugovima. Nije istina da smo u lošoj finansijskoj situaciji – poručila je Slađa

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here