Radnički srušio i Posilipo

0

Foto: Ilustracija
 

"U meču sa Posilipom smo na početku stekli vođstvo koje smo držali do kraja utakmice. Važno je da smo bili dobri u odbrani, jer samo tako možemo da pobeđujemo teške protivnike. Uglavnom sam zadovoljan igrom na turniru, osim u utakmici sa Spartakom", rekao je trener Radničkog Uroš Stevanović.

 

"Padovi u igri su očekivani, zbog nekompletnosti tima i zbog zgusnutog rasporeda. Najbitnije je da se vidi pomak u igri. Uočili smo gde smo grešili i šta moramo da ispravimo", dodao je Stevanović.

 

Radnički je tako sa devet bodova zauzeo treće mesto na kvalifikacionom turniru i igraće u drugoj fazi kvalifikacija za najelitnije takmičenje, gde će igrati i Crvena zvezda.

 

Ekipa iz Kragujevca je na turniru pobedila domaćina Marsej (8:7) i gruzijski Ligamuš (15:4), a izgubila je od mađarske ekipe OSC (4:8) i Spartaka iz Volgograda (10:12).

 

U drugu fazu kvalifikacija za Ligu šampiona, koja je na programu od 17. do 19. oktobra, pored Radničkog plasirali su se OSC, Spartak Volgograd, Marsej i Posilipo, dok će Ligamuš nastaviti takmičenje u Kupu Evrope.

 

Iz Grupe B, koja je igrana u Herceg Novom, dalje su prošli Mladost iz Zagreba, ruski Sintez Kazanj, domaći Jadran, nemački Hanover i rumunska Oradea, a ispao je francuski Monpelje.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here