Radojević novi predsednik FK Srbija

0

Članovi novog UO: Radojević, Ivković, Nikolić i Petrović
 

Dosadašnji predsednik Dragan Nikolić rekao je da prioritet u radu treba da bude pronalaženje sponzora, kako bi se ostvario osnovni cilj – povratak u Treću ligu. Sa time se složio i njegov naslednik:
 

Upravni odbor

Novi Upravni odbor, pored predsednika Dragoljuba Radojevića, čine trener Zoran Ivković, ekonom Željko Petrović, i sekretar i blagajnik Dragan Nikolić.

"Moramo da vratimo staru slavu kluba, kada je na naše utakmice dolazilo po 600-700 ljudi", istakao Dragoljub Radojević.
 

FK Srbija nedavno je održala tradicionalni turnir koji, nažalost, u finansijskom smislu nije ispunio očekivanja. Odziv ekipa na turniru bio je relativno dobar, ali je poseta publike izostala. Razloga za to ima mnogo, a jedan od njih je što je turnir održan u Kriensu a ne na "starom" mestu u Emenu gde se turnir, inače, godinama održavao.
 

Trenutni stanje na bankovnom računu društva je pozitivno (1.180 franaka), "ali to je malo za neke veće poduhvate i planove", čulo se na skupu. Za prolećnu sezonu fudbaleri "Srbije" planiraju da se, od 17. do 21. marta, pripremaju u Luganu.
 

Predsednik

Dragoljub-Drago Radojević nije novo ime u FK Srbija – dugogodišnji je član kluba i prijatelj društva. Kao vlasnik hemijske čistionice, već nekoliko godina vodi (besplatnu) brigu o sportskoj opremi fudbalera.

"Navikli smo da svake godine idemo tamo na pripreme. Nećemo ni ove godine izostati, a zbog finansijske situacije troškove ćemo snositi sami. Ovakvi izleti motivišu naše igrače", kaže trener "plavih" Zoran Ivković.
 

Ivković dodaje da trenutno raspolaže sa 17 igrača, od kojih je polovina starija, pa je cilj nove uprave podmlađivanje ekipe.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here