Radonjić: Derbi značajan zbog neuspeha na fajnal foru

0

Dejan Radonjić
 

"Derbi je specifična utakmica i ovaj će imati veći značaj zbog onoga što se desilo na završnom turniru Jadranske lige. Motivisani smo i spremni da nastavimo sa rezultatima koje smo imali do utakmice sa Cibonom", rekao je Radonjić novinarima u hali Pionir.

 

Košarkaši Crvene zvezde igraju sutra od 19 sati u hali Pionir kao gosti protiv Partizana, utakmicu petog kola Superlige Srbije. Partizan i Zvezda su do sada jedine dve neporažene ekipe u takmičenju. Obe ekipe u utakmicu ulaze posle neuspeha na završnom turniru Jadranske lige, pošto su takmičenje završile u polufinalu i tako ostale bez direktnog plasmana u Evroligu.

 

Radonjić je rekao da će u derbiju više koristiti Raška Katića i Ivana Radenovića, nego u utakmici protiv Cibone, u polufinalu "fajnal-fora".

"Oni i dalje nisu na onom nivou na kome su bili pre povreda, ali više ćemo ih koristiti. Daćemo sve od sebe da odigramo dobro i slavimo. Znamo da prednost domaćeg terena ima argumenata, iako u nekim prethodnim derbijima nije značio mnogo", rekao je trener crveno-belih.

 

"Svesni smo kvaliteta Partizana i iskustva koje u dobili dolaskom (Aleksandra) Pavlovića i (Milenka) Tepića", dodao je Radonjić.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here