MN PRESS/Foto: Marko Metlas
Dejan Radonjić

Košarkaši Crvene zvezde odigrali su izuzetno slab meč u Laktašima i na kraju su poraženi od Igokee, što znači da će se o finalisti odlučivati u majstorici, koja je na programu u Beogradu u utorak. Samo tokom poslednje četvrtine je tim crveno-belih uspeo da se vrati rezultatski u igru, ali je utisak ipak ostao loš.

To je zapazio i trener Zvezde, Dejan Radonjić, koji kaže da je Igokea igrala odličnu odbranu, što ne može da kaže za njegovu ekipu, koja je odigrala potpuno suprotno.

– Bili smo loši u odbrani, nismo bili dovoljno dobri, u napadu smo otvorili utakmicu sa nekoliko dobrih situacija za šut, međutim, nismo pogađali i Igokea je stekla prednost. I to je na neki način da kažem kasnije prouzrokovalo da igra ne bude onakva kakvu smo želeli. U nastavku je energija bila bolja, međutim, nismo igrali odbranu kao što je to bilo u prvom delu gde je ekipa Igokee i kontrolisala dešavanja i dobro šutirala, ali nije bilo dovoljno da bi se ušlo u neizvesniji meč – rekao je crnogorski stručnjak.

Radonjić je konstatovao da je Zvezda imala katasatrofalan šut za tri poena večeras u Laktašima, a na pitanje šta može da se promeni do utorka, naglasio je da će morati da se odradi kompletna priprema.

Šta Zvezda može do utorka da promeni?

– Pa, naravno da ćemo napraviti pripremu i dati sve od sebe da budemo bolji od Igokee – zaključio je trener Zvezde.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here