Foto: MN Press
Dejan Radonjić

Mornar je značajno podigao kvalitet igre i kao posledica toga došli su i rezultati, rekao je trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić pred meč sa ekipom iz Bara u ABA ligi.

Crveno-beli sutra od 17 sati u hali “Aleksandar Nikolić” dočekuju Mornar u 18. kolu regionalnog takmičenja.

– Posle veoma specifičnog perioda i utakmica koje smo imali nastavljamo u žestokom ritmu. Period sa tri zahtevne utakmice koje smo odigrali je bio težak, sledi nam još teži. Mornar je značajno podigao kvalitet igre, a kao posledica toga došli su i rezultati. Očekuje nas ekipa koja je imala vremena za rad i pripremu utakmice, a mi ćemo sa druge strane pokušati u kratkom roku da uradimo sve kako bi odigrali dovoljno dobar meč i došli do bodova – rekao je Radonjić za klupski sajt.

Košarkaš Luka Mitrović kaže da će ekipa uraditi sve da sutrašnji meč dočeka spremno.

– Nakon perioda sa kovidom, vrlo brzo smo ušli u vrlo jak ritam utakmica koji će u narednom periodu od nas zahtevati još više. Mornar je u dobroj formi, igraju dobro. Stil igre im je prepoznatljiv, igraju brzo sa dosta šuteva. Nećemo imati previše vremena da treniramo i pripremimo se za ovaj meč, jer smo stigli iz Atine u petak uveče nakon važne pobede u Evroligi, ali ćemo učiniti sve što je do nas, da spremni dočekamo ovaj meč i uz pomoć naših navijača dođemo do važnih bodova u regionalnoj ligi – rekao je Mitrović.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here