Foto: Ivica Veselinov / MN PRESS

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je pred petu utakmicu finalne serije sa Partizanom da igra iz prethodnog meča ne sme da se ponovi.

Dve ekipe su izjednačene (2:2), te će peta utakmica odlučiti šampiona regionalnog takmičenja.

– Posle 4 odigrane utakmice i 2-2 došli smo do petog odlučujućeg meča u ovoj finalnoj seriji. Tri meča su bila odigrana na jedan način, ovaj poslednji potpuno drugačije i to ne želimo da se ponovi. Čvrstom igrom, svom energijom koju imamo u ovom trenutku, sa dugim intervalima dobre koncentracije i potpuno drugačijom igrom u oba pravca želimo da odigramo ovu utakmicu. Pozivam još jednom naše navijače da nas bodre, pruže nam podršku u utakmici koja je važna, ali da to čine fer, sportski i korektno i da se na kraju radujemo dobrom rezultatu – izjavio je Radonjić.

Pred susret je govorio i kapiten Branko Lazić.

– Očekuje nas veliko finale i peta utakmica. Sve mora biti drugačije od prethodne utakmice, od odbrane, čvrstine, energije. Očekujem reakciju iako ova serija nije samo jedna utakmica, već deo celine u kojoj su ostale tri koje su bile potpuno drugacije. Spremni ćemo dočekati ovu utakmicu. Borili smo se za naše navijače u petoj poslednjoj utakmici, i sada smo došli do te situacije. Još jednom apelujem na naše navijače da nas bodre kako samo oni znaju, ali bez ikakvih uvreda na račun protivnika niti ubacivanja predmeta na teren – rekao je kapiten crveno belih.

Hala Aleksandar Nikolić otvara se u ponedeljak već od 17 časova, a kontrole na ulazima će biti vrlo detaljne. Podsećamo, na ulazima će biti oduzimani upaljači, sitan novac, svi predmeti koji mogu da posluže kao predmeti koji mogu da se ubace u teren.

Kapacitet dvorane je smanjen nakon kazne ABA lige, a utakmica počinje u 20 časova.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here