MN PRESS/Foto: Marko Metlas

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić istakao je posle pobede svog sastava nad ekipom FMP u ponedeljak da je zadovoljan jer će tim sa Malog Kalemegdana u preostalom delu sezone imati znatno lakši raspored.

Crveno-beli posle ove pobede imaju skor 22-2, a najbliži pratilac im je „večiti rival“ Partizan sa 21-4. Bio je ovo četvrti trijumf zaredom na Jadranu za ekipu Dejana Radonjića i trebalo bi da se dogodi pravo čudo, pa da Zvezda ne krene u doigravanje sa prve pozicije.

– Nismo dobro krenuli u oba pravca. Čitavo prvo poluvreme nismo uspevali da dosegnemo nivo odbrane koji je potreban za zadovoljavajući rezultat, 50 koševa u prvom poluvremenu je mnogo. FMP je igrao jako jako dobro. U nastavku smo uspeli da podignemo nivo igre, da dođemo do prednosti i kontrolišemo meč. Bilo je vidno da postoji ozbiljna doza zamora pa ćemo se potruditi da se pozabavimo i time u rasporedu, koji je objektivno znatno lakši od onoga što smo imali u dosadašnjem toku sezone. Čestitam ekipi FMP na uspešnoj sezoni i želim im sreću u plejo-fu – izjavio je Dejan Radonjić.

U narednom kolu Zvezda će u subotu u Podgorici gostovati Budućnosti. Posle toga crveno-beli gostuju Borcu u Čačku, a do kraja regularnog dela prvenstva imaju i meč kod kuće protiv Igokee.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here