Radonjić pred Laboral: Nadogradnja već ostvarenog uspeha

0

Fonet
Nema opuštanja: Dejan Radonjić
 

"Pripremamo se kao i za svaki drugi meč, sa samo jednom idejom – da slavimo. Potrudićemo se da protiv Laborala odigramo još jednu dobru utakmicu, da osvojimo dva nova boda i odličnu igru koju smo pružili u dosadašnjem delu takmičenja nadogradimo osvajanjem drugog mesta u
Grupi D", rekao je Radonjić. 

Košarkaši Zvezde sutra od 19 časova u "Pioniru" igraju protiv Laboral Kuće, utakmicu 10. kola Grupe D u Evroligi. Ta utakmica odlučiće osvajača drugog mesta pred TOP 16 fazu, pošto obe ekipe imaju po pet pobeda i četiri poraza. 

Utakmica će se igrati pred praznom dvoranom, pošto je Zvezda zbog nereda navijača u Istanbulu, u kojima je ubijen jedan njen navijač, kažnjena utakmicom bez publike i sa 50.000 evra. 

Radonjić je istakao da su svi igrači zdravi i potpuno spremni za utakmicu i da njegovoj ekipi ne treba poseban motiv, jer je svaki duel u Evroligi za nju veliki izazov. 

"U svakom meču idemo na pobedu. Igrajući Evroligu protiv tako kvalitetnih protivnika prilično je lako motivisati ekipu. Mislim da je svima jasno da je odsustvo publike veliki hendikep, ali moramo i tu situaciju da prevaziđemo", rekao je on. 

Iako se utakmica igra bez publike, Zvezda je pustila u prodaju simbolične ulaznice po ceni od 300 dinara, a sav prihod biće iskorišćen za plaćanje kazne Evroligi. Zvezda se žalila na tu kaznu, a ako Evroliga uvaži žalbu, sva sredstva biće usmerena porodici ubijenog navijača. 

Iz Zvezde je saopšteno da ispred hale "Pionir" nije planirano okupljanje navijača i da neće biti postavljen video bim. 

"Svesni smo da je podrška navijača od velikog značaja. Ovakvu okolnost i činjenicu da igramo bez publike naš protivnik će sigurno pokušati da iskoristi i to će, u odnosu na ostale naše rivale, za Laboral biti prednost", rekao je Radonjić. 

"Bez obzira na to mi moramo da budemo na najvišem nivou i da pokušamo dobrom partijom da zadovoljimo naše navijače koji ovog puta neće biti u hali", dodao je Radonjić. 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here