MN PRESS/Foto: Marko Metlas
Dejan Radonjić

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da njegov tim protiv Makabija u 33. kolu Evrolige mora da odigra čvršće u odbrani za razliku od meča sa Armanijem.

Crveno-beli u četvrtak od 21 sat zatvraju duplo kolu u Evroligi duelom sa ekipom iz Tel Aviva u hali “Aleksandar Nikolić”.

– Očekuje nas ekipa Makabija koja je u dobrom ritmu u poslednje vreme. Zabeležili su nekoliko vrednih pobeda poput one nad Žalgirisom u Kaunasu i sinoć protiv Barselone u Tel Avivu. Radi se o ekipi koja ima izuzetan individualni kvalitet, popunjeni su na svim pozicijama. Da nije bilo nekih nesrećnih poraza sigurno bi bili u borbi za viši plasman. Mi moramo da odigramo ovu utakmicu mnogo čvršće i mnogo bolje u odbrani nego što smo odigrali ovu protiv Armanija – rekao Radonjić za klupski sajt.

Kapiten Branko Lazić kaže da ih očekuje novi izazov.

– Makabi igra odlično poslednjih nekoliko nedelja. Imaju po dve vezane pobede u oba takmičenja, a u kakvoj su formi najbolje govori jučerašnji duel sa Barselonom. Igraju brzo, imaju sjajne individualce i napadače, što govori da ćemo morati da odigramo dobru odbranu i mnogo čvršće nego protiv Armanija – rekao je Lazić.

Zvezda je na 17. mestu Evrolige sa učinkom 9-23, dok Makabi ima skor 13-17.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here