Radonjić pred Megu: Nema opuštanja, tu je i Kešelj

0

Želi nastavak trijumfalnog niza u ABA ligi: Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić

 

"Dueli između Crvene zvezde i Mege su uvek jako interesantni i vrlo neizvesni i zato ovaj meč treba posmatrati na taj način. Mega je mlad tim sa velikim potencijalom", rekao je Radonjić za sajt kluba.

 

Meč četvrtog kola Jadranske lige između Zvezde i Mega Vizure igra se sutra od 21.00 u dvorani FMP u Železniku.

 

Radonjić je naveo da su kvaliteti igrača Mege Nikole Jokića i Nenada Miljenovića dobro poznati, ali je i istakao da je dolaskom Marka Kešelja ta ekipa dodatno pojačana.

 

"Angažovanjem Marka Kešelja dobili su veliko pojačanje u kvalitetu, ali i iskustvu što je jako značajno za tim koji je jako dobro počeo sezonu i koji igra brzo i veoma dobro. Zbog svega toga zaslužuju adekvatan pristup od prvog do poslednjeg minuta", kazao je Radonjić.

 

Radonjić je rekao da su svi igrači zdravi i potpuno spremni za utakmicu sa Mega Vizurom, a posebno se osvrnuo na činjenicu da se posle pobede nad Galatasarajem u javnosti više govori o narednom evroligaškom duelu sa Neptunasom nego o meču sa Mega Vizurom.

 

"Zadovoljstvo posle pobede nad Galatasarejem koje je moralo kratko da traje treba da se prenese u jedan drugi status pred meč sa Megom kako bi ta pobeda mogla da bude valorizovana. U duelu sa Megom želimo, pre svega, dobru koncetraciju koja je na ispitu posle duela sa Galatom jer smo imali veliku fizičku i emotivnu potrošnju", kazao je on.

 

Prema račima Radonjića, Zvezda mora da bude na maksimalnom nivou, jer će Mega, ukoliko ne bude tako, to znati da iskoristi.

 

"Bojazan zbog toga sigurno da postoji i zato oprez mora da bude prisutan. Želimo da savladamo Megu i nastavimo niz pobeda u ABA ligi, ali i da nadogradimo ono što smo uradili u dosadašnja četiri meča i da posle Galatasaraja pokažemo kvalitetnu reakciju na terenu", naveo je Radonjić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here