Radonjić: Sve kao što smo priželjkivali

0

KK Crvena zvezda Telekom
Ne može da bude zadovoljniji: Dejan Radonjić
 

"Želeli smo pobedom da završimo ovu kalendarsku godinu i sve je bilo onako kako smo priželjkivali. Bilo je prelepo u Pioniru, puna hala i to je najjači utisak sa ove utakmice", rekao je Radonjić novinarima posle utakmice.

Zvezda je kao domaćin savladala Cibonu sa 80:64 u 15. kolu Jadranske lige i tako zadržala maksimalan učinak u regionalnom takmičenju ove sezone.

"Lako smo sticali prednost protiv ekipe koja igra sve bolje kako sezona odmiče. Cibona se vraćala sve do momenta kada smo u poslednjoj deonici stekli dovoljno veliku prednost", kazao je trener crveno-belih.

Radonjić je dodao da će njegova ekipa učiniti sve da se što bolje spremi za naredni susret, koji će sledeće nedelje igrati protiv Real Madrida na početku Top 16 faze Evrolige i da se nada da će svi njegovi košarkaši biti zdravi.

Zvezda će u petak, 2. januara dočekati Real u prvom kolu grupe E druge faze Evrolige, a potom će dva dana kasnije gostovati Olimpiji u 16. kolu regionalnog takmičenja.

Rimac: Ne možemo više od ovoga

Trener Cibone Slaven Rimac rekao je da je zadovoljan igrom svog tima u porazu od Zvezde.

"Neke stvari nisu bile idealne, ali smo bili dobri veći deo utakmice. Rizikovali smo i dobro se nosili sa Zvezdom i zadovoljan sam onim što smo pokazali. Ne možemo više od ovoga, ali se nadamo. Nastojimo da pariramo svima. Finansijska situacija je takva da nam ambicije nisu veće bez obizra na dobre rezultate u poslednje vreme", kazao je Rimac.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here