Raducić za slavlje veterana

0

Četvrta uzastopna pobeda: Prva ekipa veterana "Nikole Tesle" (Raducić, stoji poslednji desno)
 

Susret seniora praktično je odlučen u prvom poluvremenu. Naš tim je dobro otvorio igru i već u 10. minutu došao do vođstva od 1:0. Posle prodora Igora Zdravkovića po levoj strani i centaršuta najbolje se snašao Murina i poslao loptu u mrežu nemačkog golmana. Samo 17 minuta kasnije stvorila se gužva u šesnaestercu protivnika, čiji su odbrambeni igrači pokušali da izbace loptu iz kaznenog prostora.

 

BECIRKSLIGA SID – Harburger SC – "Nikola Tesla" I 1:2 (1:2)

HAMBURG,  Stadion: Rabenštajn. Gledalaca: 100. Strelci: Murina u 10. i M. Helmel u 27. minutu. Žuti karton: I. Zdravković u 74. minutu.
"NIKOLA TESLA" I: Đ. Milanović, Olcum, Bučan, A, Pavlović, Torgonskij (Baloč), Antoniou, D. Rakočević, Jovanović, M. Helmel (Votšal), I. Zdravković, Murina. Trener: Mark Cipel.
Pozicija na tabeli: 7. "N. Tesla" I 15 9 1 5 44:28 28

 

KRAJSLIGA 02 "Nikola Tesla" II – Lurup II 1:1 (0:0)

HAMBURG, Stadion: Šternšancen Park. Gledalaca: 50. Strelac: Prunarević u 77. minutu. Žuti kartoni: Ring u 48, Stanojević u 49. i Arslan u 83. minutu.
"NIKOLA TESLA" II: B. Sekulić, Popović, M. Pavlović, S. Piljanović, Zaremba, Stanojević, B. Glogovac, Mozer, Arslan, Ring, Prunarević. Trener: Vesko Makočević.
Pozicija na tabeli: 13. "N. Tesla" II 16 3 3 10 22:70 12

 

LAISTUNGSKLASE B (AB01) – VETERANI GV Aimbjutel – "Nikola Tesla" I 2:3 (2:2)

HAMBURG,  Stadion: Tifenštaken. Gledalaca: 50. Strelci: Marić u 8. i Raducić u 24. i 44. minutu. Žuti karton: R. Sekulić u 63. minutu.
"NIKOLA TESLA" I (VETERANI): B. Sekulić, Vilbrand (Raducić), R. Sekulić, Dinulović, Martinović, Maksimović, Vesović, Kačar, Marić, Ristić, Vlašković (Tošić). Trener: Krsta Raducić.
Pozicija na tabeli: 5. "N. Tesla" I 10 5 2 3 16:13 17

 

KRAJSKLASE A02 – VETERANI Fatihspor – "Nikola Tesla" I I nije odigrano

HAMBURG – Utakmica na stadionu Von Elm Veg je odložena na sam dan odigravanja iz za sada nepoznatih razloga. Postoji mogućnost da se registruje i službenim rezultatom u korist našeg kluba ukoliko za odlaganje nije bilo valjanih razloga.

 

Nespretnost odbrane iskoristio je drugi strelac sve četiri Becirks liga, Mihael Helmel i povisio vođstvo na 2:0. Naš tim je u prvom poluvremenu imao više od igre i mogli su na pauzu da odu barem sa pet golova prednosti, od toga oba strelca su imali po jednu stopostotnu priliku. Ono što njima nije pošlo za nogom učinio je protivnik i dva minuta pre odlaska na pauzu smanjio vođstvo na 2:1. U drugom poluvremenu obe ekipe su igrale veoma loše tako da to što nije došlo do promene rezultata u tom delu igre je najrealnije.

Veoma uzbudljivo je bilo i na utakmici veterana. Naš tim se dva puta nalazio u vođstvu, a protivnik je oba puta uspeo da izjednači, ali ne i posle trećeg vođstva. Junak utakmice je trener Krsta Raducić, koji je usred nedostatka fudbalera posle dužeg vremena ušao u igru da pomogne. Postigao je drugi i treći gol podsetivši tako na slavne dane igračke karijere.

Narednog vikenda seniori dočekuju drugu ekipu Sjuderelbe, koja sa nalazi na 12. mestu, a posle toga igraju oba zaostala (odložena) meča. Sa maksimalnim učinkom naš tim bi mogao da se vodećoj ekipi približi na četiri boda razlike.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here