”Radulović je optužen samo zato što je Dačićev prijatelj”

0

Ovo je politički proces: Darko šarić
 

”Ovo je politički proces i ja se zakona ne bojim, ali treba da odgovaram za ono što sam uradio, a ne za ono što nisam. Videli smo dokaze, tužilac tvrdi da sam ja Zoki, a i da jesam to nema veze jer nema nijedna naredba od njega. Jedini dokaz je korumpirani pijani policajac Papaja koji je totalno otrovao tužioca i tužilac je postao ličan”, rekao je Šarić, a prenosi ”Blic”.

On je naveo da izaziva tužioca da donese bilo kakve papire od tužilaštva iz Urugvaja, Argentine i Brazila.

”Bolesni Papaja me je tako predstavio. Neka donese bilo kakav papir od DEA. Nađeno je nekih 100 kilograma droge i jedini dokaz je što sam ja bio nervozan. Mogao sam da budem nervozan jer je pala magla iznad Pljevalja. Vuković (svedok saradnik) ta stvar mi nikada nije prišla. Verovatno je pokojni Fric svedok, a mrtva usta ne govore”, rekao je prvooptuženi za šverc 5,7 tona kokaina.

 

Pročitajte još:

* "Radulović nije trgovao drogom već đubrivom"

* ”Nisam kriv, bivša vlast krije lopovluk”

* Šarić kroji srpsku vladu

On je naglašavao da je ceo slučaj izazvan "podzemnim kanalima".

 

”To je prljava ponuda Papaje i njegovog zaštićenog svedoka. Ovo su saznanja bolesnog Papaje jer mene nisu mogli da slome u politici i policiji da i ja postanem stvar. Ja to ne mogu da dokažem ali zašto je Rodoljub Radulović optužen samo zato što je bio prijatelj sa Ivicom Dačićem, a to što se on prijateljstva odriče to je druga stvar”, branio se Šarić koji i dalje odbija da odgovara na pitanja tužilaštva, suda i odbrane, pa ni ovaj put nije hteo da otkrije identitet misterioznog "generala Papaje".

Za Željka Vujanovića, koji je delimično priznao krivicu negirajući samo da je jedan od organizatora, Šarić je rekao da mu je kupio automobil "X5" i lokal da ne bi išao tim kanalima.

”On ima 140 kilograma, ali je obično dete”, kaže Šarić za Vujanovića koji se odnedavno brani sa slobode.

Za svedoka saradnika Joksovića je rekao da je promenio izjavu kada su ga ucenili i nagradili.

”On je ucenjen i pristao je da svedoči za slobodu. Bili smo dobri drugovi, ja o njemu ne mislim ništa loše. Svaki cent za štampariju ja sam platio, ali to ću govoriti u drugom slučaju. Sve je izrovano ‘podzemnim hodnicima’, korumpiranim policijskim kanalima i doušnicima”, rekao je Šarić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here