U savremenom dobu često se dešavaju mnoge bizarne povrede, a jedna od njih, koju su objavili svetski mediji, jeste povreda leđa španskog tenisera Rafaela Nadala u sobi, zbog koje će morati da propusti meč virtuelnog tenisa!

Naime, Nadal se, kako se mislilo, “povredio” neposredno pred meč Mastersa u Madridu protiv Denisa Šapovalova.

Bila je to povreda leđa i dovela je njegov naredni meč u pitanje – treblao je da se sastane sa španskim Jutjuberom “DjMariio” u meču za dobrotvorne svrhe.

Tako su organizatori virtuelnog teniskog turnira u Madridu objavili su da Rafa ne može da igra drugog dana takmičenja, a to je otkrio Felisijano Lopez.

– Rafa je imao problema sa leđima, zamolio je da njegov meč pomerimo za jedan dan – saopštio je Lopez, inače direktor turnira humanitarnog karaktera.

Na ovom turniru, poznate teniske zvezde nadmeću se iz svojih domova preko popularne igrice, u kojoj se koriste virtuelni reketi, a zamah i jačinu udarca beleži kamera.

Zanimljivo, upravo je ova vest privukla veliku pažnju svetskih medija, pa su tako lažnu vest o povredi popularnog Bika sa Majorke preneli mediji poput Rojtersa i BBC-a.

Takođe, zabrinutili su se i Nadalovi navijači, pa su usledile stotine komentara, pa je Lopes bio primoran da objasni šta je uradio.

– Ljudi, šalio sam se, naravno… Rekao sam da Rafa ima povredu leđa zbog pritiska od igranja PS4. Mislim da nam je potrebno malo smisla za humor – izjavio je Lopes.

Posle svega, ispostavilo se da je Lopes napravio i odličan marketinški potez jer turnir sada prati mnogo veći broj medija nego što je to bio slučaj.

Turnir se održava i u ženskoj kategoriji, a jednu od najzanimljivijih pobeda ostvarila je Švajcarkinja Belinda Benčić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here