Printscreen/https://www.instagram.com/pryanya93/
Julija jefimova

Ruska plivačica Julija Jefimova, inače svetska šampionka u prsnom stilu, oglasila se na Instagramu atraktivnom fotografijom sa bazena, i to nakon što je “nestala” na dve nedelje sa društvenih mreža!

Naime, Jefimova je poznata po tome što na Instagramu često deli seksi fotografije, ali je svoje fanove “zabrinula” zato što se nije javljala još od 19. septembra.

View this post on Instagram

Просто хочу сказать, что если я не выкладываю своего тренировочного процесса, это не значит, что я не тренируюсь, бросила или беременна ? Это моя личная страница, могу делать, что хочу! А на тренировках я тренируюсь и фотографируюсь очень редко, только если красивый рассвет или что-то очень смешное! (Тренер вообще не любит это дело) Так что, успокойтесь и скоро все увидимся на соревнованиях??

A post shared by Yuliya Efimova (@pryanya93) on

Ovo leto obeležila je tako što se često javljala iz suncem okupane Kalifornije gde je odradila pripreme, ali i polugola radila sklekove na terasi tokom karantina.

A to što je nestala sa Instagrama navelo je njene obožavaoce da pomisle da je Jefimova odlučila da napusti sport ili da je možda čak ostala u drugom stanju. Međutim, stiglo je i objašnjenje.

“To što na Instagramu ne objavim da sam vežbala, ne znači da stvarno ne vežbam. Ili da sam napustila plivanje i slučajno ostala trudna. Moj trener mrzi Instagram i ne želi da odajem tajne sa vežbanja”, napisala je Jefimova.

 

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here