Rajevac: Ne plašimo se Egipta

0

"Uspeh je zaista veliki i ja sam ponosan na to što smo stigli do same završnice. Ne bih se bavio prognozama, jer, jednostavno, finale je finale. Egipat ima odličan i iskusan sastav, uostalom oni i brane titulu, ali se ni te utakmice, baš kao ni prethodnih, ne plašimo. Igrali smo pre nekoliko meseci u Egiptu prijateljski meč, bilo je 2:2", rekao je Rajevac za "Novosti" i dodao:

 

"Igramo bez više standardnih igrača. Ali, šta više znači ta reč. Jednostavno, iz raznih razloga, ovde u Angoli nije bilo Apije (Bolonja), Muntarija (Inter), Pantsila (Fulam), Princa Tagoea (Hofenhajm), Larija Kingstona (Harts), Džonatana Kvorteja, pa Abejea (Spartak Moskva), Papoea (Beitar), Agoga (Apolon)… a kapiten Esijen (Čelsi) se povredio i nisam mogao na njega da računam".

 

Srpski stručnjak je istakao da je verovao u igrače Gane, iako je ekipa poražena na startu KAN-a u Angoli.

 

"Znao sam da nam, bez najboljih, nedostaje kvalitet da se u ovoj konkurenciji izborimo za povoljan rezultat. Zbog toga sam se opredelio za snagu, kondiciju, htenje i želju za potpunom afirmacijom. I uspelo nam je. Mi smo prošle godine sa ekipom iz domaće Lige, a zna se da svi bolji fudbaleri Gane igraju u Evropi, stigli do finala Afričkog kupa i izgubili od Konga, iako smo ga nekoliko meseci ranije pobedili sa 3:0. Već tada je bilo jasno da Gana ima budućnost", dodao je Rajevac.

 

Meč između Egipta i Gane biće odigran u nedelju od 17,00 časova.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here