EPA/Sergei Ilnitsky
Premijer Albanije Edi Rama

Bivši albanski premijer Salji Beriša objavio je danas fotografije premijera Edija Rame u jednoj od prodavnica u Njujorku kako kupuje patike.

Fotografiju je objavio uz poruku da je Rama “u Njujorku pet dana zbog vaše vakcine, ali i zbog šopinga za sebe”.

Rama je pre nekoliko dana otputovao u SAD kako bi razgovarao sa proizvođačima vakcina o kupovini istih za Albaniju, prenosi albanski portal Panorama.

Beriša je na svom Tviteru objavio fotografije na kojima se vidi Rama u crnom kaputu, šarenoj maski kako isprobava patike u jednom tržnom centru.

Rama je prošle nedelje objavio post na istoj društvenoj mreži u kome je javnost obavestio da putuje u SAD kako bi od američkog proizvođača obezbedio vakcine protiv korona virusa

“Obezbeđivanje vakcine u što kraćem roku je prioritet naše borbe protiv nevidljivog neprijatelja i nećemo ostaviti kamen na kamenu kako bi vakcina što pre počela da stiže u Albaniju. U tu svrhu služi kontakt licem u lice sa proizvođačima vakcina. Na putu za SAD”, napisao je Rama 5. decembra na Tviteru.

2 COMMENTS

  1. Edi rama je dvometraš. Ja sam isto. I ponosno nosim obuću broj 50. Potpuno razumem čoveka u istoj muci što kada se nađe u Njujorku iskoristi priliku da kupi obuću koju teško može da nađe u Tirani a sigurno i bar duplo jeftiniju!!!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here