Rambo: Izvinjavam se, ostajem!

0

 

Rambo Petković je veoma burno reagovao na poluvremenu lokalnog derbija protiv Fluminensea (5:3), nakon što ga je trener Flamenga Andrade povukao iz igre.

 

Srpski internacionalac je nakon verbalnog sukoba sa trenerom, uputio teške reči i potpredsedniku kluba Markosu Brazu, a pre nego što je napustio stadion, vikao je da odlazi iz kluba. Takav postupak imao je za epilog njegovo odstranjivanje iz ekipe.

 

"Kao odgovor na brojne poruke koje sam dobio od navijača Flamenga, potvrđujem svoju nameru da ostanem u klubu. Što se tiče nesporazuma u nedelju, izvinjavam se klubu, igračima a naročito pristalicama Flamenga. Daću sve od sebe da doprinesem interesima ekipe, kluba i naših navijača", poručio je Petković.

 

Flamengo je gubio sa 3:1 na poluvremenu, kada je trener brazilskog šampiona odlučio da zameni Petkovića. Ekipa je uspela da preokrene meč i pobedi sa 5:3, a Petković je svojim odlaskom izbegao i doping kontrolu koja se radi nakon utakmice, pa postoji mogućnost da bude kažnjen i od strane fudbalskog saveza.

 

Petković koji je nedavno ušao u hol slavnih kao najbolji stranac u brazilskom fudbalu, trenutno trenira odvojeno od prvog tima, što nije prvi put da se dešava. Naime, na početku brazilskog prvenstva prošle godine, Rambo je imao sukob sa Adrijanom, pa je i tada trenirao individualno.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here