Ranio mladića, pa rekao da je greška

0

Kako "Blic“ saznaje, do pucnjave je došlo kada je Vladimir K. stao svojom "opel astrom“ somborskih registracija na semaforu na skretanju iz Vojislava Ilića u Ulicu Svetozara Radojčića. Pored njega se u tom trenutku zaustavio beli "reno safran“ u kome su bila dvojica mladića. Jedan od njih rekao mu je: "Izvini, komšija, da te nešto pitam“, a kada je Vladimir K. otvorio prozor, počeo je da puca.

"Ispaljena su četiri hica, od kojih su dva pogodila Vladimira K. u ruku i stomak. Dva metka završila su u vratima "opela“ – kaže za "Blic“ izvor iz beogradske policije i navodi da još tragaju za napadačima.

Vladimir K., iako teško povređen, uspeo je da se automobilom doveze do zgrade u Ulici Pive Karamatijevića u naselju Braće Jerković gde živi sa roditeljima.

Telefonom je u toku vožnje pozvao majku i rekao joj da je povređen i da pozove Hitnu pomoć. Njegov otac odmah je istrčao ispred zgrade da ga čeka. Kada ga je video, prenerazio se. Vladimir mu je ukratko objasnio šta se dogodilo i ispričao mu da jedan od napadača izašao iz automobila, prišao mu i rekao:

 

"Izvini, ovo je greška!“ Posle nekoliko minuta stigla je ekipa Hitne pomoći koja ga je prevezla u Urgentni centar, a zatim i policija", priča jedan od stanara zgrade.

Policija je odmah započela uviđaj i obavila razgovor za roditeljima mladića. Za to vreme intenzivno se tragalo sa belim "renoom“ beogradskih registracija koje su najverovatnije ukradene, ali su napadači uspeli da umaknu poteri.

Komšije ranjenog Vladimira K. kažu da nikada nije imao problema sa zakonom.

"Ti banditi mora da su ga pomešali sa nekim. Pa on nikada nije ni mrava zgazio. Svi u komšiluku znaju da nije kriminalac. Vredan je, sa ocem ima privatnu firmu, ugrađuju izolacione materijale. Mnogo mi je žao njegove porodice, svi stanari su potreseni", kaže jedan komšija.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here