Vesti
Dragomir Dubočanin

Poznati kik-boks šampion Dragomir Dubočanin organizovao je prošle subote svečano otvaranje nove sporske sale, u kojoj će se ubuduće vežbati borilačke veštine.

Klub i sportska sala proslavljenog asa nose naziv “Lights Out Fight Club”, a svečanosti su pored Dubočanina prisustvovali njegovi roditelji, brat, članovi porodice, sportisti, treneri i mnogobrojni prijatelji.

Posebna atrakcija za sve goste na otvaranju bila je postavka s Dragomirovim trofejima koje je osvojio u bogatoj karijeri, kao i fotografijama, napisima u australijskoj i srpskoj štampi. Ovako raskošne vitrine krasiće novu salu u godinama koje dolaze.

Familija je Dragomiru najvažniji oslonac

Posle 25 godina uspešne sportske karijere Dragomir Dubočanin je danas priznati trener, ali i dalje uvek spreman da u sparingu ukrsti rukavice i sa daleko mlađima.

Redovni treninzi u školi Dragomira Dubočanina u Murbenku održavaju se svakog dana, od ponedeljka do petka, s početkom u 17.30 časova. Kik-boks klub se nalazi na adresi 4/86 Heathcote Rd, u naselju Murbenk (Moorebank), nedaleko od Liverpula, a za sve informacije zainteresovani mogu pozvati broj telefona 0410 021 002.

Deo trofeja i priznanja u vitrinama

Galerija trofeja

Da je Dragomir Dubočanin zaista vanserijski kik-bokser i šampion, najbolje govore osvojeni trofeji. U bogatoj karijeri je osvajao prestižne titule:
– Prvak sveta
– Šampion Južnog Pacifika (dva puta)
– Šampion Komonvelta
– Prvak Australije (dva puta)
– Šampion Novog Južnog Velsa (tri puta)
– Šampion Istočne obale

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here