Raskinuli Slavica Ćukteraš i Vlada Avramov

0

Spremala se za svadbu, ali usledio je raskid: Slavica Ćukteraš
 

Slavica je u izjavi za dnevni list Alo otkrila da je na vezu sa Vladom stavila tačku, kao i da svoj život nastavlja u Srbiji.

"Istina je da smo se Vlada i ja razišli kao prijatelji, bez teških reči, i to je sve što ću tim povodom reći. Stavila sam tačku na tu priču. Sada sam posvećena svojoj karijeri i nastupima, kojih, hvala bogu, imam sve više. Pre dva dana sam se čula sa Tanjom Savić, koja je doputovala iz Australije i u toku sledeće nedelje snimićemo duet koji ćemo predstaviti publici, a koji će biti hit i pravi iznenađenje za sve ljubitelje naše pesme. Dakle, život se nastavlja", rekla je Slavica.

 

Podsećanja radi, Slavica je vezu za Avramovom započela u avgustu 2013, samo mesec dana po raskidu petogodišnje veze sa Stefanom Tanaskovićem. Posle 15 dana strasne romanse, njih dvoje su se verili i zakazali svadbu, posle čega je pevačica započela život na relaciji Italija-Srbija. Da je sve delovalo ozbiljno, govori i podatak da se atraktivna Šapčanka krstila u Beogradu zbog crkvenog venčanja koje je bilo planirano za ovo leto.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here