Raško Katić u najjačoj ligi Evrope

0

Nova sredina: Raško Katić prvi put u karijeri igraće Enedesa ligu
 

 

Od ponedeljka svi članovi reprezentacije Srbije, koja se pre dve nedelje u Španiji okitila srebrnom medaljom, imaju klub!

Pretposlednji bez angažmana bio je Stefan Jović, a sada je "udomljen" i Raško Katić (33), pošto je potpisao jednogodišnji ugovor sa Saragosom.

 

Cela karijera u dve zemlje

Raško Katić promenio je mnogo klubova, ali nije prevalio veliku kilometražu. Praktično celu karijeru proveo je u Srbiji i Nemačkoj, uz vrlo kratak boravak u Turskoj pre devet godina.

Kako je saopštio njegov agent Miodrag Ražnatović, bivši centar Crvene zvezde, Partizana i Hemofarma već u utorak će se staviti na raspolaganje svom novom treneru Hoakinu Ruizu

 

Neće biti mnogo vremena za uigravanje, pošto Endesa liga startuje ovog vikenda, a Saragosa u prvom kolu dočekuje Huventud.

 

Katiću će u adaptaciji pomoći krilni centar Stevan Jelovac, koji je iz Lijetuvos Ritasa stigao još početkom jula. U Saragosi je i kadetski reprezentativac Srbije Bojan Nešić (16), jedan od naših najvećih talenata.

 

Osim u domaćem prvenstvu, ekipa će se nadmetati u Evrokupu i to u A grupi sa Strazburom, Bambergom, Telekomom iz Bona, Ređo Emilijom i Pariz Levaloa.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here