Raspisana poternica za Sorajom

0

Facebook/Soraja Sara Vučelić
Žele da je "vide" u Crnoj Gori: Soraja Vučelić
 

U poternici za Barankom, piše da se ona traži radi prikupljanja obaveštenja, ali i sumnje da prikriva važne dokaze u tom predmetu. Starletu i  manekenku žele da vide u barskoj policiji zbog toga što im se, nezvanično je potvrđeno “Vijestima”, njen iskaz ne slaže sa drugim dokazima. Nju su beogradski inspektori tim povodom saslušali početkom oktobra.

“Tačno je da je tražimo, jer nam odavno nije dostupna. Želimo da joj mi postavimo neka pitanja za koja smatramo da su važna za istragu. Njen iskaz u Beogradu ima poprilično 'rupa', tako da želimo ponovo da je propitamo o svemu”, kazao je sagovornik “Vijesti”.

Na dan kada je Osmanagić iz snajpera usmrćen ispred svog restorana “Savoja”, poznata starleta je neposredno pre ubistva sedela u bašti.

 

Soraja je, kako veruje policija, za stolom bila u društvu dve prijateljice, ali su otišle pre nego što je iz daljine ispaljen smrtonosni metak u Osmanagića. Zbog toga je policija tražila od kolega u Beogradu da hitno saslušaju Soraju, ali se na to tada čekalo jer je starleta u to vreme bila na Maldivima.  

Nakon povratka, tvrdila je da nema mnogo šta da kaže o tom slučaju, tvrdeći da  Osmanagića poznaje iz Bara i da je tog dana trebalo da od njega preuzme skupoceni “maserati” zbog snimanja spota u Crnoj Gori.

Inspektore iz Bara interesuju kontakti Soraje sa Osmanagićem, ali i to šta je tih dana radila na moru, sa kim se viđala, kao i da li je imala neka saznanja o planiranju likvidacije.

Inspektorima će biti važno da im Soraja pojasni sa kim je sve bliska iz klana Luke Bojovića i pokojnog Luke Đurovića, jer se veruje da je prisna sa jednim od članova te grupe iz Beograda.

“Znamo da ima kontakte sa članovima grupe Luke Bojovića”, kazali su u UP. 

Malo o Soraji

* Starleta, čije golišave fotografije pune naslovnice tabloida u regionu, postala je popularna ulaskom u rijaliti šou "Veliki brat" 2011. godine.

* Rođena je u Kninu, a detinjstvo je provela u Domu za nezbrinutu decu "Mladost" u Bijeloj, gde je završila školu. Kao tinejdžerka Soraja je odrasla u kući njenih ujaka u Šušanju kod Bara.

* Soraja je u barskom sudu odgovarala zbog udesa od 28. januara 2007. kada je poginula njena drugarica Afrodita Berišaj. Ona je tada vozila automobil, ali je oslobođena krivice za smrt drugarice, jer je iz nehata izazvala težak udes.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here