Instagram
Jelena Karleuša

Pevačica Ana Nikolić objavila je demo verziju pesme Milice Pavlović i sada je peva na nastupima kao da je njena. Ovaj sukob izazvao je veliku pažnju javnosti, pa su se tako i mnoge kolege sa muzičke scene umešale u ovu svađu.

Naime, Aca Lukas i Jelena Karleuša posvađali su se putem Instagrama i jedno drugom uputili jezive reči.

Naime došlo je do nesaglasnosti kada je Aca Lukas podržao demo verziju pesmu Ane Nikolić “Provereno”. Tim povodom oglasila se Jelena Karleuša, žestoko napala Lukasa i stala u odbranu Milice Pavlović.

“Poznata ‘pevačica’ podigla glas za krađu pesama. Uvek bi ona da morališe umesto da nauči da peva konačno. Ali ne ide to tako lako”, napisao je Lukas a Jelena mu je brže-bolje odgovorila.

“Nekada poznati ‘pevač’ sada ne može ni da govori od kokaina i oštećenja mozga zbog zloupotrebe raznih supstanci! A kamoli da peva! Ali zna da s*re i piše gluposti i svađa se sa ženama! E, pa ja ipak malo bolje pevam i pišem i malo mi bolje radi mozak! Ostavite i Milicu Pavlović i njenu pesmu na miru! Ne ljutite me, jer mene ne možete ni da zastrašujete kao nju, a ni da reketirate! Kako vas, bre, nije sramota? Matore budale”, napisala je Karleuša.

“Zatečen sam ovakvim nevaspitanim i nadasve, isfrustriranim napadima dotične, nazovi gospođe! Ali ja razumem, reprezentacija je u poslednjih desetak dana imala velike obaveze, čak četiri važne utakmice, pa je dotična očigledno bila uskraćena za zadovoljenje njenih, inače, ogromnih potreba! Neka se ne sekira, evo kvalifikacije se nastavljaju tek na jesen, a i u prvenstvima je pauza, pa će biti vremena za ‘druženje’. Dotle ćemo joj oprostiti ovo lečenje frustracija, jer se to u najmanju ruku od nje i očekuje! P.S. – preporuka, reprezentacija BiH je slobodna ovih dana, pa da probaš kod njih”, napisao je Lukas.

Karleuša ni na ovo nije ostala nema, pa mu je odgovorila:

 

1 COMMENT

  1. За обадвоје,срамота.И ви сте као неки умјетници.Ви сте обичне курве естраде.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here