Razrešiti da li je Milović korumpiran ili ne

0

Moraju se sa oprezom uzeti u obzir reči Darka Šarića: Zoran Nikolić
 

 

"Ne možemo jednog general policije tog ranga da držimo zarobljenim zbog izjave jednog kriminalca. Mora u tri do pet dana da se reši da li je (Milović) stvarno korumpiran i na platnom spisku (Šarića) ili nije", rekao je Nikolić agenciji Beta.

Šarić je juče na suđenju rekao da je "general Papaja" načelnik UKP Rodoljub Milović, da Tužilaštvo za organizovani kriminal pokušava medijski da spinuje optužbe protiv njega, a da je Milović "montirao ceo proces".

 

"Ovo što je (Šarić) izjavio treba primiti sa dozom opreza. Postoji mogućnost, a meni na to liči, da otkrivanjem imena čoveka koji mu je možda najviše i naudio, (Šarić) otkrije nekog drugog", rekao je Nikolić.

 

On je ocenio da Šarić "sigurno ima dobre i jake veze s policijskim vrhom" jer, kako je istakao, ne bi mogao da bude to što jeste da nije imao na platnom spisku ljude iz policijskih krugova i izvršne vlasti.

 

"Organizovani kriminalnci ne postoje bez sprege s vlašću", istakao je Nikolić.

On je i ocenio da je specijalno tužilaštvo za organizovani kriminal nesposobno, jer je dopustilo Šariću da vodi igru i da meseca dana b"zamajava" i tužilaštvo i javnost sa "generalom Papajom".

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here